Τον πυροβόλησαν για ένα… ipad

Αιματηρό συμβάν εξαιτίας ενός… ipad έλαβε χώρα στο νησί της Χίου όταν ένας 23χρονος σε συνεργασία με τον παππού του πυροβόλησαν 34χρονο.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός κατηγόρησε τον 34χρονο για την κλοπή του ipad και ζήτησε τη συνδρομή του 83χρονου παππού του για να «συνετίσει» τον φερόμενο ως ληστή του tablet!

Έτσι 23χρονος βρήκε τον 34χρονο σε χωράφι στην περιοχή Κάμπος Καρδαμύλων και τον πυροβόλησε με την καραμπίνα, που του έδωσε ο παππούς του, ευτυχώς τραυματίζοντάς τον μόνο στο

στήθος. Το θύμα μεταφέρθηκε άμεσα στο Σκυλίτσειο νοσοκομείο, ενώ παππούς και εγγονός συνελήφθησαν, στην κατοικία τους στα Καρδάμυλα.

Εναντίον τους ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και οπλοχρησία από κοινού από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου.

Κατασχέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα που χρησιμοποιήθηκε στο συμβάν, ενώ μετά από έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης ένα αεροβόλο όπλο, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι με μήκος λάμας 6 εκατοστά και οι δύο κάλυκες φυσιγγίων που βρέθηκαν στο χωράφι που έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα