Τον πήρε ο ύπνος και εγκλωβίστηκε κλειδωμένος στο γήπεδο

Σίγουρα όταν πηγαίνετε σε ένα γήπεδο δεν έχετε σκεφτεί την πιθανότητα να… κλειδωθείτε σε αυτό και να μην μπορείτε να φύγετε. Κι όμως όσο απίστευτο και αν σας φαίνεται αυτό συνέβη σε ένα φίλαθλο της Μπάρνσλεϊ στον αγώνα με την Φλίντγουντ Τάουν.

Όταν το παιχνίδι έφτασε στο ημίχρονο, ένας φίλαθλος της Μπάρνσλεϊ θέλησε να πάει στην τουαλέτα και εκεί τον πήρε ο ύπνος και ξύπνησε μετά από επτά ώρες. Όταν ξύπνησε διαπίστωσε ότι είχε εγκλωβιστεί μέσα στο γήπεδο αφού όλοι είχαν φύγει και οι έξοδοι προς τις

κερκίδες αλλά και οι πόρτες ήταν κλειδωμένες. Εκτός των άλλων είχε χάσει και το κινητό του, οπότε δεν μπορούσε να τηλεφωνήσει και να ζητήσει βοήθεια για βγει από το γήπεδο.

Τελικά κατάφερε, βάζοντας σε λειτουργία τον συναγερμό του γηπέδου να πάει εκεί η πυροσβεστική και με κινήσεις με τα χέρια του να τον δουν και να τον απεγκλωβίσουν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Daily Star», η κλήση στην πυροσβεστική δέχθηκε την ειδοποίηση για τον συναγερμό στις 11 το βράδυ και οι πυροσβέστες τον αντιλήφθηκαν όταν έφτασαν στο προαύλιο του γηπέδου.

«Δεχθήκαμε κλήση εκτάκτου ανάγκης από το Όκγουελ, αλλά συνήθως είναι λάθος συναγερμός. Όμως, πήγαμε στο γήπεδο, είδαμε έναν τύπο να κάνει κινήσεις προκειμένου να μας τραβήξει την προσοχή. Βάλαμε μία σκάλα για να τον κατεβάσουμε. Δεν είχε παπούτσια, ενώ είχε χάσει το κινητό του», ήταν τα λόγια του επικεφαλής της τοπικής πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα