Τον δολοφόνο του 38χρονου στην Πάτρα πλησιάζουν οι αρχές

Στην αξιοποίηση των καταθέσεων που έχουν δώσει αυτόπτες μάρτυρες, για την δολοφονία του 38χρονου, που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στην περιοχή Ζαρουχλέικα της Πάτρας, προχωρά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την σύγκριση των στοιχείων που κάνουν οι αστυνομικοί, καταλήγουν σε συγκεκριμένα συμπεράσματα, τόσο για την εξιχνίαση της δολοφονίας, όσο και για το πρόσωπο που θεωρείται ως βασικός ύποπτος.

Οι αξιωματικοί θεωρούσαν από την πρώτη στιγμή σημαντικές τις καταθέσεις του 26χρονου που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο, με το 38χρονο θύμα, αλλά και των περιοίκων

που είδαν τι συνέβη. Και τούτο διότι ο δράστης την στιγμή που πυροβολούσε το θύμα του, δεν είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Στο μεταξύ οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Πατρών εξετάζουν με προσοχή αυτοκίνητο τύπου τζιπ, που βρέθηκε το απόγευμα καμμένο στην περιοχή Λουσικά, στην δυτική Αχαΐα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τύπος του αυτοκινήτου ταιριάζει στις περιγραφές που είχαν δώσει αυτόπτες μάρτυρες, σχετικά με το όχημα που διέφυγε ο δράστης, μετά τον φόνο του 38χρονου.

Keywords
Τυχαία Θέματα