Τόμιτς: Παίξαμε σαν πρωταθλητές

Ο Μίλαν Τόμιτς παραδέχθηκε ότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός αμυντικά απέναντι στη Νεπτούνας, εστίασε όμως στην προσωπικότητα της ομάδας και στο πνεύμα νικητή που χαρακτηρίζει τον πειραϊκό σύλλογο, αποδίδοντας τα εύσημα στους παίκτες τους για τη νίκη στη Λιθουανία.

«Παίξαμε σαν ομάδα ως το τέλος, αλλά είχαμε δύο πρόσωπα στην άμυνα: πολύ καλοί στο σετ παιχνίδι των Λιθουανών, πολύ κακοί στην τρανζίσιον άμυνα. Το ξέραμε και είχαμε

δουλέψει σε αυτό αλλά δεν τα πήγαμε καλά, ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο που η Νεπτούνας επέστρεψε λόγω της κακής μας άμυνας» ανέλυσε τον αγώνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

«Δείξαμε χαρακτήρα και πνεύμα νικητή στο τέλος, δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι και νικήσαμε. Αυτή τη στιγμή η ομάδα παίζει χωρίς τον Πρίντεζη, χωρίς τον Ντάρντεν και τον Παπαπέτρου. Το παιχνίδι μας τώρα λοιπόν βασίζεται στους περιφερειακούς» συνέχισε.

«Επιτέλους, πρέπει να χαιρόμαστε τις νίκες είτε έρχονται με μεγάλες διαφορές είτε με έναν πόντο. Όλοι οι Ολυμπιακοί πρέπει να χαιρόμαστε τις νίκες. Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες και τους είπα πως παίξαμε σαν πρωταθλητές» συμπλήρωσε ο Τόμιτς.

Όσο για τον επόμενο αγώνα στην Ευρωλίγκα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, σχολίασε ότι «είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, έχουμε δει πως το γήπεδο είναι κάθε φορά γεμάτο από 20.000 κόσμο. Θα προετοιμαστούμε αλλά έχουμε ακόμη πολλές ημέρες, πρώτα πρέπει να παίξουμε με την ΑΕΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα