Τόμας Μίλερ: Ο Γκουαρντιόλα είπε ότι θα μας έκοβε τα αρχ@δ@α

Με απειλές επέλεξε ο Πεπ Γκουαρντιόλα να εμψυχώσει τους παίκτες του για την παράταση του αγώνα Μπάγερν Μονάχου με τη Γιουβέντους. Ο Ισπανός προπονητής δεν επιθυμούσε σε καμία περίπτωση να πάει το παιχνίδι στα πέναλτι.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Τόμας Μίλερ, ο τεχνικός, που έγραψε ιστορία στην Μπαρτσελόνα, απείλησε τους ποδοσφαιριστές του ότι θα τους έκοβε τα αρχ@@@, εάν δεν κατόρθωναν να κερδίσουν την πρόκριση στο ημίωρο της παράτασης.

Τι τους είπε ο Ισπανός
«Δεν πήγαιναν τα πράγματα

σύμφωνα με το πλάνο. Ήταν ένα τρελό και περίεργο ματς. Δεν πήρα πολλές φορές τη μπάλα καθώς η Γιουβέντους αμυνόταν μαζικά. Εμείς δεν αμυνθήκαμε καλά στις φάσεις των δύο γκολ της Γιουβέντους», τόνισε στο «Espn» ο Γερμανός διεθνής επιθετικός και συνέχισε:

«Όταν είχαμε μαζευτεί στον αγωνιστικό χώρο και ετοιμαζόμασταν για την έναρξη της παράτασης, ο Γκουαρντιόλα μας είπε ότι θα μας έκοβε τα αρχ@@@@@. Φυσικά και διακατεχόμαστε από συναισθήματα. Και εγώ ως προπονητής δεν θα έκανα κάτι διαφορετικό. Θέλαμε να παίξουμε για να βάλουμε το τρίτο γκολ επειδή είχαμε πολλή ενέργεια ακόμα μέσα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα