Το wristband που γίνεται πορτοφόλι για τις συνναλλαγές σας!

Σκεπτόμενη τα εκατομμύρια των φίλων του τζόκινγκ η εταιρεία Vitaband δημιούργησε ένα καινοτόμο και λειτουργικό προϊόν για όσους δε θέλουν ή δεν μπορούν να μεταφέρουν μαζί τους το πορτοφόλι τους. Πρόκειται για ένα λαστιχένιο wristband, μόνο που μέσα του έχουν ενσωματώσει ένα τσιπάκι μίας χρεωστικής κάρτας της Bancorp.

Έτσι, οι δρομείς της πόλης είναι σε θέση να μπουν σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα, να αγοράζουν ό, τι θελουν, να «σκανάρουν» το wristband τους στο ταμείο και αυτόματα να γίνεται η χρέωση στο λογαριασμό

τους!

Επίσης, το wristband αυτό περιλαμβάνει ένα αρχείο δεδομένων με πληροφορίες για τον κάτοχό του, όπως ονοματεπώνυμο και ιατρικό ιστορικό, λειτουργώντας έτσι και ως συσκευή ανίχνευσης σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά!
Η Vitaband, η εταιρεία που κατασκευάζει και αναπτύσσει το προϊόν, δεν προτίθεται να δημιουργήσει η ίδια κολεξιόν με ρούχα και αξεσουάρ βασισμένα στην τεχνολογία της, όμως έχει ήδη αρχίσει τη διάθεση της πατέντας της σε τρίτες εταιρείες προκειμένου να την ενσωματώσουν εκείνες στα προϊόντα τους, αφού οι ιδιοκτήτες της εταιρείας είναι αισιόδοξοι για την εξέλιξη του προϊόντος και την αποδοχή του από το κοινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα