Το τερπνόν μετά του ωφελίμου με… ροζ μαθήματα ξένων γλωσσών (pics-vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Έναν παράξενο αλλά και πρωτότυπο τρόπο βρήκε μία πλατφόρμα πορνογραφικού περιεχομένου, για να βοηθήσει τους χρήστες με τα φαινόμενα… γραμματικής και συντακτικού.

Η CamSoda, προσφέρει εδώ και αρκετό καιρό εντελώς ακατάλληλα για ανηλίκους μαθήματα ξένων γλωσσών μέσω webcam.

Οι δασκάλες είναι καυτά μοντέλα από διάφορες χώρες, οι οποίες επιβραβεύουν τον μαθητή που δίνει τη σωστή απάντηση, βγάζοντας κάτι ακόμα…

Η διδασκαλία γίνεται σε «ιδιωτικά chat rooms» και περιλαμβάνει τη μεταλαμπάδευση βασικών γνώσεων γραμματικής και λεξιλογίου, με στόχο την πραγματοποίηση απλών συζητήσεων και φυσικά το ιδιαίτερο «μπράβο».

Προτεραιότητα στο λεξιλόγιο έχει το «ερωτικό παιχνίδι», με τις καθηγήτριες να χρησιμοποιούν διάφορα είδη οπτικών βοηθημάτων για να διευκολύνουν τους μαθητές τους.

Ο Darren Press, αντιπρόεδρος του CamSoda δηλώνει πως τα μαθήματα της πλατφόρμας του «ανταγωνίζονται σε ποιότητα άλλες υπηρεσίες online διδασκαλίας» με πρόσθετο ατού το μικρότερο κόστος και το γεγονός ότι ο μαθητής δεν βαριέται ποτέ. Τα κορίτσια που επιλέγονται για τη θέση της δασκάλας έχουν σπουδές στον τομέα της εκπαίδευσης και είναι «τετραπέρατες εκτός από πανέμορφες», τονίζει.

Το άρθρο Το τερπνόν μετά του ωφελίμου με… ροζ μαθήματα ξένων γλωσσών (pics-vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα