«Το τέρας κι εγώ»: Ένα best seller, δεύτερη χρονιά στο θέατρο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η ζωή ενός «μεγάλου» επαγγελματία που ζει μέσα στη λάμψη, τα πλούτη και τη δόξα μέχρι τη στιγμή που θα χρειαστεί να παλέψει με το τέρας της κατάθλιψης, έρχεται για δεύτερη χρονιά σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσόγκα με τη βοήθεια της Νεκταρίας Χουβαρδά, στο θέατρο Πρόβα.

Το βιβλίο του Σταμάτη Μαλέλη «Το Τέρας κι Εγώ», γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία και η ιδέα να μεταφερθεί στο σανίδι η συγκλονιστική ιστορία, αποδείχθηκε πολύ έξυπνη. Η πρεμιέρα είναι το Σάββατο στις 29 Οκτώβρη

και ώρα 21.00 και οι συντελεστές επιθυμούν να αποσπάσουν τις ίδιες καταπληκτικές κριτικές της περσινής χρονιάς.

Ο Σωτήρης Τσόγκας που εκτός από τη σκηνοθεσία, έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, υποδύεται τον Σταμάτη Μαλέλη που για πολλά χρόνια βρίσκεται στα «νύχια» καταθλιπτικών κρίσεων και πανικού. Μεγαλωμένος σε ένα αυταρχικό περιβάλλον, νιώθει αδύναμος και βάζει τα όνειρα του σε δεύτερη μοίρα προκειμένου να ικανοποιεί τις ανάγκες των γύρω του. Η ύπουλη αρρώστια της κατάθλιψης, του χτυπά γρήγορα την πόρτα κι εκείνος την καλοδέχεται και ζουν «αγκαλιασμένοι» για δεκαετίες.

Ύστερα από δάκρυα, μαύρες μέρες και ανθρώπους να χάνονται από δίπλα του, ο πρωταγωνιστής αποφασίζει να πάρει τη μοίρα στα χέρια του και να την φτιάξει όπως του ταιριάζει. Πατώντας στα πόδια του, καταφέρνει να τα αφήσει όλα πίσω και να πιάσει τη ζωή πάλι από την αρχή.

Στο σανίδι μαζί του, θα βρεθούν η Μαίρη Ραζή στο ρόλο της ψυχιάτρου, ο Κυριάκος Ντούμος στο ρόλο του παιδικού φίλου του επαγγελματία, ενώ η Γρηγορία Βελέντζα θα υποδύεται την γραμματέα του.

Η Μαίρη Ραζή έχει αναλάβει και την εικαστική επιμέλεια, την ζωγραφική του σκηνικού ο Μανώλης Δασκαλάκης, τα κοστούμια η Χαρά Μποτσιβάλη ενώ η μουσική είναι του Νίκου Χαριζάνου. Στα video της παράστασης, από τα χέρια του Παναγιώτη Τσάγκα, εμφανίζονται οι: Σταμάτης Μαλέλης, Μαίρη Ραζή, Σωτήρης Τσόγκας, Πολύκαρπος Πολυκάρπου , Γιούλη Πεζοπούλου, Κοραλία Τσόγκα, Ειρήνη Αντωνίου, Βανέσσα Αραπάκη. Εκφωνούν ο Μέμος Μπεγνής και οι μαθητές της Δραματικής Σχολής «Πρόβα» Πάνος Παναγιωτόπουλος και Κωνσταντίνος Παντελιάς.

Πρόγραμμα Παραστάσεων: Παρασκευή – Σάββατο 21:00, Κυριακή: 20:00
Τιμή Εισιτηρίου: 15€, Άνεργοι- φοιτητικά : 10€
Διάρκεια Παράστασης: 110’

Το άρθρο «Το τέρας κι εγώ»: Ένα best seller, δεύτερη χρονιά στο θέατρο εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα