Το «ταλέντο»-σύμβουλος του Βούτση στην πίστα (video)

Oι καιροί είναι δύσκολοι και με μια δουλειά πως να τα βγάλεις πέρα… Πρέπει να σκέφτηκε ο σύμβουλος του Νίκου Βούτση, που το πρωί εργάζεται στη Βουλή και το βράδυ τραγουδάει «Πιάσε το λεβιέ, κούνα το λεβιέ, πάμε πρώτη, πάμε τρίτη πάμε, όπισθεν καλέ».

Στη μεγάλη του Καρανίκα σχολή λοιπόν ανήκει και ο Γιώργος Ζάμπας, η νέα μεγάλη μεταγραφή της κυβέρνησης, που δεν είναι όμως σερβιτόρος, αλλά το βράδυ πιάνει το μικρόφωνο και προκαλεί χαμό!

Εδώ

τον ακούμε να τραγουδάει τον «Λεβιέ»:

Το πρωί λοιπόν εμφανίζεται με το πουκάμισό του στο γραφείο του προέδρου της Βουλής και εκτελεί χρέη μετακλητού υπαλλήλου και το βράδυ ξεκινά τον λουλουδοπόλεμο, βάζοντας «φωτιές» με τα τραγούδια του στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Ελλάδος Εικόνες» στην περιοχή του Αλίμου.

Φυσικά ο άγνωστος αοιδός κατά καιρούς έκανε και τις «αρπαχτές του» σε νυχτερινά κέντρα της επαρχίας – γιατί θέλει κυνήγι το νυχτοκάματο- που δυστυχώς τώρα θα πρέπει να περιορίσει λόγω των ανειλλημένων υποχρεώσεων στο γραφείο του κ. Βούτση.

Πολυτάλαντος, ο νέος συνεργάτης του προέδρου της Βουλής μιας και παρά το γεγονός ότι από τις 11 Φεβρουαρίου 2016 εργάζεται ως μετακλητός υπάλληλος στο κοινοβούλιο, δεν απογοήτευσε τους θαυμαστές του και συνέχισε τις νυχτερινές του εμφανίσεις.

Τώρα αν αυτή την πολυπραγμοσύνη του την βλέπουν με μισό μάτι στο κοινοβούλιο και δεν την εκτιμούν αυτό είναι μια άλλη ιστορία…

Το ΦΕΚ (11 Φεβρουαρίου 2016) για τον διορισμό του Γιώργου Ζάμπα «σε υπάρχουσα κενή οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου»

To πρωί υπάλληλος της Βουλής των Ελλήνων, το βράδυ διασκεδαστής αιθέριων υπάρξεων στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Ελλάδος Εικόνες» στον Αλιμο

Ενα ακόμη βίντεο κλιπ

Keywords
Τυχαία Θέματα