Το σκάνδαλο Γουάινσταϊν, «δίνει» τον Μπεν Άφλεκ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Όσο οι ισχυρισμοί και οι φήμες περί σεξουαλικής βίας από τον Harvey Weinstein αυξάνονται καθημερινά, σιγά-σιγά, οι celebrities έχουν αρχίσει να καταδικάζουν τον παραγωγό του Hollywood για τις πράξεις του.

Αφού ο Ben Affleck χρησιμοποίησε τα social media τη Τρίτη για να δηλώσει πως είναι «στενοχωρημένος και θυμωμένος» με την «απαράδεκτη» συμπεριφορά του Weinstein, η ηθοποιός Hilarie Burton

είπε πως ο Affleck είχε αγγίξει βίαια το στήθος της στην εκπομπή TRL.

I would also love to get an apology from Ben Affleck who grabbed my ass at a Golden Globes party in 2014.

— Annamarie Tendler (@amtendler) October 11, 2017

Την Πέμπτη, ο Affleck δημοσίευσε ένα post στο Twitter, στο οποίο απολογητικά αναφέρει πως «φέρθηκε με ακατάλληλο τρόπο.»

Λίγες μόνο ώρες αργότερα, εμφανίστηκε ακόμη μία κατηγορία περί σεξουαλικής παρενόχλησης εις βάρος του Affleck. H make up artist, Annamarie Tendler, έγραψε ένα tweet στο οποίο λέει πως ο Affleck την άρπαξε βίαια σε ένα πάρτι των Golden Globes το 2014.

I would also love to get an apology from Ben Affleck who grabbed my ass at a Golden Globes party in 2014.

— Annamarie Tendler (@amtendler) October 11, 2017

I guess he tried to play it like he was politely moving me out of the way and oops touched my butt instead of my lower back?

— Annamarie Tendler (@amtendler) October 11, 2017

«Θα ήθελα επίσης μία συγγνώμη από τον Ben Affleck που άρπαξε τα οπίσθιά μου σε ένα πάρτι των Golden Globes το 2014,» έγραψε η Tendler. Η make up artist έγραψε μερικά ακόμα tweets όπου εξιστορεί αναλυτικά το περισταστικό και κλείνει λέγοντας: «Όπως οι περισσότερες γυναίκες σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είπα τίποτα αλλά έχω σκεφτεί πολύ τι θα του έλεγα να τον έβλεπα ξανά μπροστά μου.»

Like most women in these situations I didn't say anything but I have thought a lot about what I'd say if I ever saw him again.

— Annamarie Tendler (@amtendler) October 11, 2017

O Affleck δεν έχει απαντήσει ακόμη στο tweet της Tendler, παρολαυτά, μία ακόμη παρευρισκόμενη στο ίδιο πάρτι των Golden Globes είπε πως η Tendler δεν ήταν η μοναδική γυναίκα που παρενοχλήθηκε σεξουαλικά εκείνο το βράδυ.

I was also at this party and *multiple* friends had this same exact experience. https://t.co/GlSIllKqAJ

— Jen Statsky (@jenstatsky) October 11, 2017

Η συγγραφέας τηλεόρασης, Jen Statsky, έγραψε: «Ήμουν κι εγώ σε αυτό το πάρτι και αρκετές φίλες είχαν την ίδια εμπειρία.»

Το άρθρο Το σκάνδαλο Γουάινσταϊν, «δίνει» τον Μπεν Άφλεκ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα