Το ρόλο του κακού σε ταινία του Τζέιμς Μποντ θέλει ο Στίβεν Χόκινγκ

Μπορεί η ζωή του να έγινε ταινία, «The theory of everything» που θα κάνει πρεμιέρα στα ελληνικά σινεμά στις 29 Ιανουαρίου 2015 και καλύπτει τις δεκαετίες της ζωής του από το 1960 ως και το 1980, όμως αυτή τη φορά θέλει ο ίδιος να συμμετάσχει σε μια ταινία ως ηθοποιός και μάλιστα στο ρόλο του κακού.

Ο λόγος για τον Στίβεν Χόκινγκ ο οποίος θέλει να κάνει πράξη το κινηματογραφικό του όνειρο παίζοντας το ρόλο του κακού σε ταινία του Τζέιμς Μποντ. Ο βρετανός φυσικός που αντιμετωπίζει τη νευρολογική νόσο ALS και ζει καθηλωμένος σε καροτσάκι, επικοινωνώντας

μόνο δια μέσου ηλεκτρονικού υπολογιστή, εξέφρασε αυτή την επιθυμία.

Συγκεκριμένα σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε για το τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού Wired – και αποσπάσματά της προδημοσιεύει η Telegraph – ο Χόκινγκ αφού επαινεί τον ηθοποιό Έντι Ρεντμέιν που τον ενσαρκώνει στο φιλμ «Η θεωρία των πάντων», αποκαλύπτει τα δικά του τα κινηματογραφικά όνειρα: «Ονειρεύομαι να παίξω τον κακό σε ταινία του Τζέιμς Μποντ. Νομίζω ότι η αναπηρική καρέκλα και η συνθεσάιζερ ομιλία μου θα ταίριαζαν γάντι στο ρόλο. Πριν χάσω εντελώς τη φωνή μου, τραύλιζα μισόλογα – μόνο οι δικοί μου άνθρωποι μπορούσαν να με καταλάβουν. Με τη φωνή από το κομπιούτερ όμως μπορώ να επικοινωνώ και να δίνω μέχρι και διαλέξεις. Μόνο που το συνθεσάιζερ μου έχει δώσει αμερικανική προφορά – δεν το αλλάζω όμως, γιατί αυτή η φωνή έγινε το σήμα-κατατεθέν μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα