Το «ψυχρότατο» κλίμα στη συνάντηση Μιχαλολιάκου-Παπούλια

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο μέσα σε επιδεικτικά ψυχρό κλίμα τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο, στο πλαίσιο των συναντήσεων των πολιτικών αρχηγών με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας για το σχηματισμό κυβέρνησης.

Τηρώντας κατά γράμμα το πρωτόκολλο ο κ. Παπούλιας κάλεσε τον κ. Μιχαλολιάκο με την κοινοβουλευτική σειρά το κόμματός του, προτελευταίο αλλά από ό, τι φάνηκε, δεν είχαν να πουν και πολλά…

Ειδικότερα, μετά τον τυπικό

χαιρετισμό, όταν έκλεισαν οι πόρτες ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ρώτησε τον κ. Μιχαλολιάκο: «Τι νομίζετε ότι πρέπει να γίνει;»

Ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής διατύπωσε τις απόψεις του στον σιωπηλό Κάρολο Παπούλια επί περίπου 15 λεπτά της ώρας. Και όταν αυτό σταμάτησε να μιλά τον ρώτησε: «Τελειώσατε;». Όταν αυτός που απάντησε καταφατικά, σηκώθηκε και τον αποχαιρέτισε.

Να σημειωθεί, πως είχε προηγηθεί η υποδοχή… διαμαρτυρίας (για το… εγέρθητι τη βραδια των εκλογών) του κ. Μιχαλολιάκου από τους δημοσιογράφους, οι οποίοι ήταν καθισμένοι στο πάτωμα και δεν του απηύθυναν ερωτήσεις και έτσι έκανε δηλώσεις μόνον στο μικρόφωνο της κρατικής τηλεόρασης. Εν συνεχεία, μάλιστα ο κ. Παπούλιας χειροκρότησε επαινετικά τους δημοσιογράφους για την κίνησή τους αυτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα