Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Super League

Μπορεί το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» να συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος η οποία θα διεξαχθεί το τριήμερο 21, 22 και 23 Νοεμβρίου, όμως το πρόγραμμα περιλαμβάνει και άλλα πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια, που μπορούν να προσφέρουν στους φιλάθλους συγκινήσεις και πλούσιο θέαμα.

Νωρίτερα από το ντέρμπι το Σάββατο θα γίνουν δύο παιχνίδια και πιο συγκεκριμένα του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», όπου αναμένεται να γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, και στα Γιάννενα αυτό μεταξύ του τοπικού ΠΑΣ και της Καλλονής.

Την

Κυριακή το μεσημέρι ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στην Τούμπα τον Παναιτωλικό, ο οποίος είναι πάντα «σκληρό καρύδι» στη Θεσσαλονίκη, ενώ η Ξάνθη θα φιλοξενήσει στα Πηγάδια τον Πανιώνιο, σε μια αναμέτρηση που όλα μπορεί να γίνουν καθώς οι δύο ομάδες είναι πολύ φορμαρισμένες.

Στην Κρήτη ο Πλατανιάς θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό, σε ένα ματς που και οι δύο αντίπαλοι θεωρούνται ισάξιοι, ενώ επικίνδυνη έξοδο στην Κομοτηνή θα κάνει η ΑΕΚ απέναντι στον Πανθρακικό που ψάχνει απεγνωσμένα για βαθμούς.

Τέλος, τη Δευτέρα θα ολοκληρωθεί η αγωνιστική με την αναμέτρηση της Βέροιας με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Σάββατο 21 Νοεμβρίου

15:00 Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Καλλονή
19:30 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Κυριακή 22 Νοεμβρίου

15:00 ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός
17:15 Ξάνθη-Πανιώνιος
17:15 Πλατανιάς-Λεβαδειακός
19:30 Πανθρακικός-ΑΕΚ

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου

19:30 Βέροια-Ηρακλής

Keywords
Τυχαία Θέματα