Το πάρτι των Dsquared που άφησε ιστορία!

Το πάρτι-υπερπαραγωγή, αφιερωμένο στην μεγάλη εποχή ακολασίας της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, έλαβε χώρα στις 27 Αυγούστου στην Μύκονο. Το δίδυμο της υπερβολής Ντιν & Νταν για μια ακόμα φορά έγιναν talk of the town, με το πάρτι που συγκέντρωσε την αφρόκρεμα των Ευρωπαίων σελέμπριτις. Το πάρτι ξεκίνησε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος», μετά τις 22:30, με του καλεσμένους να εισέρχονται στην βίλα του κατασκευαστή

Παναγιωτόπουλου στον Αϊ-Γιάννη, επιλογή των δύο σχεδιαστών ώστε να αποφύγουν τους ενοχλητικούς, και να αφήνουν τα ρούχα τους, ώστε να βάλουν χιτώνες, χλαμύδες και δάφνινα στεφάνια, σήμα κατατεθέν της βραδιάς.

Ο χώρος παρέπεμπε σε ταινία της Τσινετσιτά, ενώ η υπερβολή υπήρχε σε όλο της το μεγαλείο. Το φαγητό και το ποτό υπήρχαν σε αφθονία, ενώ οι σαμπάνιες Moet είχαν την τιμητική τους. Όσο για τους καλεσμένους, δεν ξεπερνούσαν τους 200, εκ των οποίων λίγοι ήταν Έλληνες. Ρώσοι εφοπλιστές, επιχειρηματίες, μοντέλα με διεθνή καριέρα, φωτογράφοι, ενώ από τους Έλληνες καλεσμένους τίμησαν την βραδιά οι Δημήτρης Κορρές, ένας εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας καλλυντικών, Φραντζέσκος Ζαννής, ιδιοκτήτης του περίφημου «Nammos», ο επιχειρηματίας Βασίλης Μιχαήλ, ο Γιάννης Φωτάκης κ.ά. Γύρω στις 4 το πρωί και ενώ το κέφι είχε φτάσει στο απόγειο, ο Νταν περπάτησε υπό την μελωδία βιολιών και τη χρήση χρυσών ψηλοτάκουνων, κάνοντας πασαρέλα και κερδίζοντας το χειροκρότημα των θαμώνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα