Το μεγαλύτερο λάθος των αντρών στο κρεβάτι

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το σεξ είναι αναμφισβήτητα από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που καθορίζουν την πορεία μίας σχέσης. Ακόμη κι αν τα συναισθήματα είναι έντονα και βαθιά, έρευνες έχουν αποδείξει πως η συμπεριφορά στο κρεβάτι, δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με τη σαρκική επαφή, αλλά και με τον τρόπο που διαχειρίζεται κανείς τον-την σύντροφο του πριν και μετά την αυστηρά σεξουαλική πράξη.

Μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Συμβούλιο Πληροφοριών και Ενημέρωσης του Σεξ του Καναδά και γνωστής εταιρείας προφυλακτικών, αποκάλυψε το μεγαλύτερο λάθος των ανδρών που μπορεί να καταστρέψει τη σχέση τους.

Ποσοστό μεγαλύτερο από το 50%, μετά την ερωτική πράξη δεν αγκαλιάζουν την σύντροφο τους κι αν το κάνουν, συμβαίνει μόνο για ελάχιστα λεπτά. Οι περισσότεροι προτιμούν να ανάψουν τσιγάρο ή τηλεόραση ή να γυρίσουν πλευρό και να κοιμηθούν αμέσως. Σύμφωνα με τους ειδικούς όμως, η αγκαλιά παίζει τεράστιο ρόλο σε μία σχέση. «Είναι το φάρμακο για να βελτιώσεις τη σχέση σου», υποστηρίζουν οι ερευνητές.

Η αδιάφορη συμπεριφορά των ανδρών μετά το σεξ, μπορεί να αποβεί καταστροφική και να φέρει την οριστική ρήξη στη σχέση. Εκτός από το αγενές στοιχείο της αδιαφορίας μετά το σεξ, κάτι τέτοιο μειώνει και την αυτοπεποίθηση των γυναικών, σπρώχνοντας τες να δουν τη σχέση τους με αρνητικό μάτι.

Για τον επικεφαλής της έρευνας Dr. Robin Milhausen, η αγκαλιά είναι ένας απλός τρόπος για να καθησυχάσει ο άνδρας τη σύντροφό του. «Είναι το πιο απλό και το πιο εύκολο και ξεκούραστο πράγμα για να βελτιώσεις τη σχέση σου. Είναι πολύ σημαντικό και είναι μια ευκαιρία να νιώσεις πραγματικά κοντά με τον άλλο».

Από τους άνδρες που συμμετείχαν στην έρευνα, το 17% παραδέχτηκε ευθέως ότι δεν αγκαλιάζει την σύντροφό του μετά το σεξ, υποστήριξε όμως ότι η αγκαλιά είναι εξίσου σημαντική με τα προκαταρκτικά.

Το άρθρο Το μεγαλύτερο λάθος των αντρών στο κρεβάτι εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα