Το Μαξίμου εξετάζει άμεσα τις επόμενες κινήσεις του για την επίτευξη συμφωνίας με τους δανειστές

Το δημοψήφισμα με το πραγματικά ισχυρό ΟΧΙ του 61% είναι ήδη παρελθόν καθώς τα τρέχοντα θέματα της χώρας είναι στο προσκήνιο με και δεν επιτρέπουν κάποια διαφορετική αντιμετώπιση. Η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμη και η κυβέρνηση ήδη εξετάζει με προσοχή τα επόμενα βήματά που πρέπει να ακολουθηθούν καθώς είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία η ύπαρξη μιας συμφωνίας για να αρθεί η οικονομική ασφυξία της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες,

οι κύριοι Παππάς, Τσακαλώτος και Χουλιαράκης είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να αναχωρήσουν για τις Βρυξέλλες, ενώ πριν από λίγο υπήρξε πληροφορία για τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Τσίπρα με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ.

Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στο Μέγαρο Μαξίμου η κυβέρνηση παίρνοντας το μήνυμα του δημοψηφίσματος ξεκινά την προσπάθεια για νέες συνομιλίες με τους δανειστές με στόχο μια λύση βιώσιμη το συντομότερο δυνατόν.

Όπως, εξάλλου, έχει δηλώσει πριν από λίγες ημέρες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας η συμφωνία μπορεί να κλείσει ακόμη και μέσα σε 48 ώρες, πράγμα που ζητά η αντιπολίτευση και βέβαια επιτάσσει η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην οικονομία και την κοινωνία

Keywords
Τυχαία Θέματα