Το «κόλπο» Μπόλονι και τα σενάρια για Δώνη και Σόλιντ!

***AΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ η συνέντευξη τύπου, που έδωσε μετά τη λήξη των πλέι οφ ο Λάζλο Μπόλονι! Το κλίμα είναι πολύ βαρύ για τον Ρουμάνο τεχνικό μετά και την... κατάκτηση της τελευταίας θέσης στο «έξτρα πρωτάθλημα» και οι πάντες περίμεναν ότι θα παραιτηθεί. Τελικά, μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου, ο Μπόλονι τόνισε πως έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και πρόκειται να το... τιμήσει. Φυσικά η εξέλιξη αυτή... δένει τα χέρια του

Ζήση Βρύζα, που υπολόγιζε ότι θα αλλάξει προπονητή και θα πάει σε μια πιο... οικονομική λύση. Όμως η παραίτηση δεν ήρθε και έτσι, αν θέλει να προχωρήσει το πλάνο του, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να δώσει μια... γενναία αποζημίωση στον προπονητή από την Ρουμανία. Με λίγα λόγια στον «δικέφαλο του Βορρά» οδηγούνται σε μια αναγκαστική συμβίωση! Το θέμα είναι για πόσο. Γιατί μάλλον το... διαζύγιο δεν θα αργήσει με την πρώτη στραβή. Εκτός αν επικρατήσει το σενάριο που θέλει τον πρώην διεθνή φορ και νυν πρόεδρο της ΠΑΕ να μην κάνει τα... μεταγραφικά χατίρια του Μπόλονι, ώστε να τον οδηγήσει εκ των πραγμάτων στην έξοδο με την μορφή παραίτησης!

***ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ... ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΝΤ ΣΟΛΙΝΤ. Γνωστός από την περασμένη θητεία του στο λιμάνι, όπου, αν και κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλήματος, δεν άφησε καλές εντυπώσεις, κυρίως επειδή τα... χαστούκια στην Ευρώπη ήταν δυνατά! Παρ' όλα αυτά το όνομα του μπήκε από το... παράθυρο στην λίστα κι αφού οι περιπτώσεις από την Ισπανία «καίγονται» η μία μετά την άλλη, είτε λόγω κασέ, είτε επειδή τελικά βρίσκουν προτάσεις στην χώρα τους και φυσικά μένουν εκεί. Με τον Νορβηγό (Σόλιντ) είναι όλα ανοιχτά. Μάλιστα από το... κόκκινο ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο ίδιος έχει ενεργοποιήσει κάποιους διαύλους επικοινωνίας που έχει με τον Ολυμπιακό και προσπαθεί να... ψήσει τον Μαρινάκη για να τον προσλάβει.

***ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ, συνηθίζουμε να λέμε και αυτό ταιριάζει απόλυτα και στην περίπτωση του Γιώργου. Ο Έλληνας τεχνικός που φέτος πέτυχε πάρα πολλά με τον Ατρόμητο Αθηνών (2η σερί φορά φιναλίστ σε τελικό κυπέλλου και ευρωπαϊκή έξοδος, κατακτώντας την 4η θέση στο πρωτάθλημα) βλέπει συνεχώς το όνομά του να φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και στις ιστοσελίδες ως υποψήφιος. Την μία φορά για να διαδεχθεί τον Μπόλονι στον ΠΑΟΚ (σ.σ. μάλιστα λέγεται ότι ήδη έχει προφορική συμφωνία με τον Ζήση Βρύζα) και την άλλη για να είναι αυτός που θα κάτσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού σε περίπτωση που ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποφασίσει να αποχωρήσει από την Παιανία. Ο ίδιος φυσικά δεν θέλει να πάρει μέρος στα σενάρια και τονίζει πως το μυαλό του είναι στον Ατρόμητο! Βέβαια μέσα του θεωρεί ότι ο κύκλος του στο Περιστέρι έκλεισε και ήρθε η ώρα να κάνει το... βήμα προς τα πάνω! Οι επόμενες εβδομάδες θα δείξουν αν θα συμβεί αυτό!

***ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΙΣ αδειοδοτήσεις των ομάδων. Ήδη μετά την πρώτη... διερευνητική, οι περισσότεροι φάκελοι ήταν με πολλές ελλείψεις και οι περισσότερες ομάδες της

Keywords
Τυχαία Θέματα