Το κατάλληλο μαγιό για κάθε σωματότυπο!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το καλοκαίρι έφτασε και οι πρώτες εξορμήσεις στις παραλίες είναι γεγονός. Αντί λοιπόν να μετανιώνετε για τις ατασθαλίες του χειμώνα, οπλιστείτε με αυτοπεποίθηση και επιλέξτε το κατάλληλο μαγιό που θα αναδείξει το δικό σας σωματότυπο.

1. Μαγιό στρίνγκ

Για αν φορέσετε αυτό το συγκεκρινένο μαγιό, θα πρέπει να διαθέτετε και τα αντίστοιχα προσόντα. Είναι σίγουρο ότι δε θα περάσετε απαρατήρητη στην παραλία και θα πάρετε αρκετά κολακευτικά σχόλια.

2. »Μποξεράκι»/ σορτσάκι

Είναι η γυναικεία έκδοση του αντρικού boxer. Συνήθως, το προτιμούν οι γυναίκες με μεσογειακό σωματότυπο. Μπορούμε να πούμε ότι αφορά τα σώματα με λεπτό θώρακα και κορμό σε σχέση με την περιφέρεια που είναι πιο φαρδιά.

3. Βrazil

Είναι πολύ δημοφιλές μαγιό και κολακεύει τις περισσότερες κοπέλες. Είναι ίσως ότι πιο σέξι χωρίς να είναι υπερβολικά αποκαλυπτικό.

4.Ολόσωμο μαγιό.

Τα ολόσωμα ταιριάζουν σε γυναίκες με κάθε σωματότυπο αφού μπορείτε να τα φορέσετε αν έχετε αθλητικό σώμα με μεγαλύτερες πλάτες για να δώσετε αρμονία στη σιλουέτα σας, μπορείτε να τα επιλέξετε αν θέλετε να αναδείξετε το μπούστο σας αλλά και για να καλύψετε ατέλειες σε κοιλιά και περιφέρεια!

Το άρθρο Το κατάλληλο μαγιό για κάθε σωματότυπο! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα