Το έκανε ντέρμπι ο Ολυμπιακός το παιχνίδι με τον Κολοσσό

Μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα κρινόταν η νίκη στο ΣΕΦ ανάμεσα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και στον ακατάβλητο Κολοσσό ο οποίος θα μπορούσε σε μια άλλη «ζαριά» του παιχνιδιού να βγει νικητής και να κάνει τη μεγάλη έκπληξη αποκριάτικα!

Η εξέλιξη της αναμέτρησης στο ξεκίνημα ήταν αμφίρροπη, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ μέχρι το 4' (10-10), ωστόσο σε εκείνο το σημείο ο Ολυμπιακός, με τους Λο, Αντιτς και Πάουελ, έτρεξε σερί 8-0 και ξέφυγε με 18-10, στο 8'.

Παρά το ξέσπασμα των γηπεδούχων, οι φιλοξενούμενοι δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και με τους Καλαμπόκη, Οσμπι και Κουμπούρα, έκαναν επιμέρους σκορ 6-2 στα τελευταία δύο λεπτά του δεκαλέπτου και μείωσαν σε 16-20 (10').

Το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οι ερυθρόλευκοι, με τους Χάινς, Πάουελ και Παπανικολάου, κρατούσαν το προβάδισμα (26-22, 15'), αλλά οι ροδίτες έβρισκαν τις απαντήσεις, με τους Οσμπι, Χάτεν και Λάνγκφορντ και πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο στο -1 (32-33, 20').

Το ντέρμπι στο ΣΕΦ συνεχίστηκε και στο τρίτο δεκάλεπτο, με την ομάδα του Φραγκιά να παίρνει και προβάδισμα τεσσάρων πόντων (47-43) στο 26', με πρωταγωνιστές τους Οσμπι και Χάτεν.

Ωστόσο, σε εκείνο το σημείο οι παίκτες του Μπαρτζώκα... συνήλθαν και με τους Αντιτς, Λο και Σπανούλη, έκαναν επιμέρους σκορ 11-2 στο τελευταίο τετράλεπτο του δεκαλέπτου και πήγαν στην τέταρτη περίοδο με +5 (54-49).

Για άλλη μία φορά στον αγώνα, ο Κολοσσός δεν άφησε τον Ολυμπιακό να ξεφύγει περισσότερο και με τους Νάτζφεϊ, Κάπελαν και Κουμπούρα, έκανε επιμέρους σκορ 11-4 και πήρε προβάδισμα με 60-58 στο 36'!

Οι ερυθρόλευκοι σοβαρεύτηκαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα και με τους Σλούκα, Αντιτς και Παπανικολάου, έκαναν επιμέρους σκορ 12-5 και πήραν μία δύσκολη νίκη, με το τελικό 70-65.

Τέσσερις παίκτες τελείωσαν την αναμέτρηση με διψήφιο αριθμό πόντων για την ομάδα του Μπαρτζώκα (Αντιτς, Λο, Παπανικολάου και Πάουελ), ενώ από το συγκρότημα του Φραγκιά διακρίθηκαν οι Χάτεν (13 π.) και Οσμπι (14 π.).

Τα δεκάλεπτα: 20-16, 13-16, 21-17, 16-16.

Keywords
Τυχαία Θέματα