Το χειροφίλημα στοίχισε στην ηλικιωμένη 6.000 ευρώ!

Ιδιαιτέρως ευγενικοί ήταν δύο κλέφτες στο Κορακοχώρι Πύργου, που με το τέχνασμα της απασχόλησης κατάφεραν να κλέψουν 6.000 ευρώ από μια άτυχη 75χρονη. Όπως αναφέρει το ilialive.gr, οι δράστες χτύπησαν την πόρτα της ανυποψίαστης γυναίκας και επικαλούμενοι γνωριμία με τον γιο της ένας εξ αυτών της έπιασε την κουβέντα για να την απασχολήσει, ενώ ο δεύτερος άρπαξε την ευκαιρία και μπήκε στο σπίτι, χωρίς να τον αντιληφθεί το θύμα.

Ο δράστης λοιπόν άρχισε να ψάχνει σημεία μέσα στο σπίτι, όπου θα μπορούσε να κρύψει κανείς χρήματα και έτσι βρήκε το χρηματικό ποσό των 6.000 ευρώ, που είχε η 75χρονη

κρυμμένο κάτω από το στρώμα του κρεβατιού της. Ο δράστης έκρυψε μέσα στο μπουφάν του το χρηματικό ποσό και βγήκε προσεκτικά από το σπίτι, ώστε να μη γίνει αντιληπτός από την ηλικιωμένη, την οποία κρατούσε απασχολημένη ο συνεργός του.

Μάλιστα, τα άτομα είχαν τέτοιο θράσος που φίλησαν το χέρι της γυναίκας, την ευχαρίστησαν και απομακρύνθηκαν. Λίγο μετά, η γυναίκα κατάλαβε ότι είχε πέσει θύμα απατεώνων.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία και ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, που έφυγαν από το χωριό με κατεύθυνση προς τον Πύργο. Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν τόσο στη διαδρομή προς Πάτρα, όσο και προς Κυπαρισσία, αναζητώντας τους δράστες της κλοπής.

Keywords
Τυχαία Θέματα