Το αληθινό ρόστερ του Στέφενς

Ο Χουμπ Στέφενς κλήθηκε, πέρα από τις συνήθεις απουσίες που προκαλούνται από τραυματισμούς και τιμωρίες, να ενσωματώσει σταδιακά και μεταγραφικά αποκτήματα, που προστίθονταν στο ρόστερ, με την πρόοδο του χρόνου και που δεν ήταν από την έναρξη της προετοιμασίας στη διάθεσή του. Αυτό άλλαξε πολύ τις ισορροπίες στην συμμετοχή κάποιων.

Επί παραδείγματι, Ο Στοχ ήρθε μετά τα παιχνίδια με την Μέταλιστ, ενώ οι Νίνης – Τζαβέλλας ήταν διαθέσιμοι μόνο στο τελευταίο απέναντι στην Βέροια.

Από τότε που ήρθε ο Σλοβάκος, οι Ολίσε – Γεωργιάδης έχασαν τις ευκαιρίες για εντεκάδα, με τον Σερραίο να μειώνει σταδιακά την παρουσία του και ως αλλαγή. Συνολικά ο Ολλανδός, σε όλα τα οκτώ ματς, χρησιμοποίησε έστω και ως αλλαγή, έστω για ένα λεπτό, εικοσιδύο (22) ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Χακόμπο, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Λίνο, Τζαβέλλας, Βιτόρ, Λόπεθ, Κατσουράνης, Λαζάρ, Κάτσε, Τζιόλης, Νίνης, Λόρενς, Βούκιτς, Στοχ, Λούκας, Ολίσε, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ.

Σε αυτούς τους εικοσιδύο, προσθέτω τον Γλύκο, που ως δεύτερος τερματοφύλακας, είναι αυτοδικαίως στο ενεργό ρόστερ, οπότε φτάνουμε στους εικοσιτρείς. Πρέπει όμως να γίνουν και αφαιρέσεις... Ο Κάτσε δύσκολο να ξαναφορέσει φανέλα. Ο Κωνσταντινίδης, καταννοώντας ότι είναι απίθανο να βρει χρόνο μιας και μπήκε ως αλλαγή μόλις για τέσσερα λεπτά, ζήτησε να παίζει με την Κ20. Ο Λόπεθ περιθωριοποιήθηκε και είναι αμφίβολο το αύριό του. Οι εξής λοιπόν είκοσι... Με δυο τερματοφύλακες μέσα και τους Βούκιτς, Γεωργιάδη, Νέτσιντ οπωσδήποτε σε βοηθητικό και δευτερεύοντα ρόλο εδώ και καιρό.

Όσοι συμπεριλήφθηκαν ως τώρα στην δεκαοχτάδα αλλά δεν πήραν συμμετοχές, είναι οι Γκαρσία, Τζανδάρης, Κατσικάς, που όταν δεν χρησιμοποιούνται ως αλλαγές ούτε εν τη απουσία Κάτσε, Λαζάρ και Λόρενς ταυτοχρόνως, το μήνυμα πρέπει να έχει ληφθεί, ενώ κάποιον ποδοσφαιριστή Σπυρόπουλο, μάλλον πρέπει να τον ξεχάσουμε οριστικά... Τώρα που αρχίζουν συνεχόμενα παιχνίδια σε ομίλους Europa και ξεκινά και το κύπελλο, μένει να δούμε αν ενεργοποιηθεί κάποιος από αυτούς, αν χρησιμοποιηθεί περισσότερο κάποιος από τους υπόλοιπους και εάν η ανάγκη για rotation αλλάξει κάτι στην οπτική γωνία του προπονητή. Αλλιώς, αν παραμείνει ίδιο το αληθινά ενεργό μέρος του ρόστερ, με μια πιο διεισδυτική ματιά, δε μοιάζει και τόσο “βαθύ”.

Από τα φρέσκα πρόσωπα δε, μόλις στα μέσα Σεπτέμβρη, ο Σπυρόπουλος είναι σαν να έφυγε ήδη, ο Λόπεθ μοιάζει τυχαίο ότι έμεινε, ο Νέτσιντ που είναι δανεικός απέχει πολύ από το να θεωρηθεί χρήσιμος ακόμη, ο Ολίσε που παρέμεινε δανεικός είναι μάλλον διαπιστωμένα... περιορισμένης ευθύνης όσο κι αν μας διασκεδάζουν τα βιντεάκια του στο Youtube και ο Στοχ που πετάει (όπως κι ο Νίνης) είναι άγνωστο αν θα βρίσκονται στο ρόστερ και μετά τον Μάιο.

Αν δεν αλλάξουν από δω και πέρα πολλά, εκτιμώ ότι ο φετινός Γενάρης θα έρθει πολύ γρήγορα...

Υγ ρίξτε μια ματιά στα στατιστικά όλων των παικτών το ΠΑΟΚ στα τέσσερα ματς πρωταθλήματος από τα επίσημα στοιχεία της διοργανώτριας και εστιάστε στα λεπτά συμμετοχής...
http://www.superleaguegreece.net/statistics/playerstats/31/256

Πηγή: fatgames.gr


Keywords
Τυχαία Θέματα