Το 10% της κίνησης στο διαδίκτυο οφείλεται στις φορητές συσκευές

Η καθημερινότητα κυλά με γοργούς ρυθμούς, όπως και η ανάπτυξη της τεχνολογίας, πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει, καθώς όσοι θέλουν να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, πρέπει να το κάνουν από τις φορητές συσκευές. Οι ρυθμοί της δουλειάς και της καθημερινότητας βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση και η εποχή, που ελάχιστοι ή μόνο όσοι είναι σπίτι θα έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, δεν είναι πολύ μακριά.

Μάλιστα για πρώτη φορά, οι φορητές συσκευές αντιπροσωπεύουν πάνω από το 10% της παγκόσμιας κίνησης στο Internet, σύμφωνα με έρευνα της StatCounter. Το ποσοστό που προκύπτει από το 10% δηλαδή είναι

ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα χωρίς καν να ληφθούν υπόψη tablet συσκευές, όπως το iPad, κάτι που ανεβάζει παραπάνω το μερίδιο των φορητών συσκευών.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε μετά από υπολογισμούς σε πάνω από 3 εκατομμύρια ιστοσελίδες, που χρησιμοποιούν τον μετρητή της StatCounter, οπότε αποτελεί μια πολύ καλή και αξιόπιστη προσέγγιση των πραγματικών αποτελεσμάτων.

Η Pingdom, μάλιστα, πήρε τα δεδομένα της StatCounter και τα ανέλυσε ανά περιοχή και βρήκε, ότι η Ινδία καταλαμβάνει την πρώτη θέση, με τις φορητές συσκευές να αντιπροσωπεύουν το 48.87% της κίνησης στο Internet στη δεύτερη σε πληθυσμό πιο μεγάλη χώρα του κόσμου.

Πηγή: techgear.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα