Την προφυλάκιση του Ευσταθίου ζητεί ο Εισαγγελέας Εφετών

Έφεση κατά της απόφασης του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών με την οποία αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο κατηγορούμενος στην υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών Πάνος Ευσταθίου, άσκησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μανώλης Ρασιδάκης ζητά να επανεξεταστεί η απόφαση από το Συμβούλιο Εφετών με το σκεπτικό ότι ο κ. Ευσταθίου είναι όχι μόνο ένας απλός κατηγορούμενος στην υπόθεση, αλλά αποτελεί κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης και έχει ομολογήσει πως

ο ίδιος μέσω και off-shore εταιριών έχει διακινήσει πολλά εκατομμύρια για να πληρωθούν μίζες.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών είχε ταχθεί υπέρ της άποψης του εισαγγελέα που είχε γνωμοδοτήσει να αφεθεί ελεύθερος ο κατηγορούμενος με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Με το βούλευμά του ο Ευσταθίου είχε αφεθεί ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 500 χιλιάδων ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση τρεις φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Για το θέμα της προφυλάκισης ή μη του πρώην εκπροσώπου της γερμανικής Atlas είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο ο ανακριτής Μαλλής (ο οποίος είχε ταχθεί υπέρ της προφυλάκισής του) και ο συνήγορος του κατηγορουμένου κ. Δημητρακόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα