Την Κυριακή ο Γύρος της Αθήνας

Το κέντρο της Αθήνας θα υποδεχθεί την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο περισσότερους από 15.000 χιλιάδες δρομείς, μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι θα ξεχυθούν στους δρόμους της πρωτεύουσας να τρέξουν για τα παιδιά!
Ο «Γύρος της Αθήνας»,ο οποίος διοργανώνεται από τον Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, είναι ο πλέον μαζικός και ιστορικός θεσμός της πόλης των Αθηνών, σε επίπεδο τοπικής

αυτοδιοίκησης. Από το 1984 αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και της ιστορίας της πρωτεύουσας, όπου χιλιάδες κόσμου πλημμυρίζουν τους δρόμους της Αθήνας, τρέχοντας με ασφάλεια, κέφι και ζωντάνια, δίνοντας μια διαφορετική εικόνα στην πόλη.Ο «Γύρος της Αθήνας» δεν αποτελεί μόνο αθλητικό γεγονός. Ταυτόχρονα είναι και ένα πολιτιστικό γεγονός, δεδομένου ότι οι διαδρομές περικλείουν αξιοθέατα και ιστορικά μνημεία της πόλης μας και αναδεικνύουν τον πολιτιστικό της πλούτο.

Ο «29ος Γύρος της Αθήνας» αντικατοπτρίζει την κοινωνική προσπάθεια του Οργανισμού και έχει έναν ιδιαίτερο σκοπό:με 1€ συμβάλουμε στην ευαισθητοποίηση για τα παιδιά που πάσχουν από επιληψία. Με τη δική σας συμμετοχή καταφέρνουμε να συγκεντρώσουμε το ποσό των 30.000€, κάνοντας πράξη την αγορά ενός ηλεκτροεγκεφαλογράφου, τον οποίο ο Οργανισμός θα προσφέρει στο Νευρολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» για την έγκαιρη πρόληψη και θεραπεία της επιληψίας στα παιδιά.

Η έναρξη της εκδήλωσης θα γίνει στις 09.00 το πρωί με εκκίνηση και τερματισμό το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα