Την καταγραφή των κενών θέσεων στο δημόσιο ζητά ο Α. Μανιτάκης

Έντυπο σε ηλεκτρονική μορφή θα σταλεί σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες έως τη Δευτέρα, προκειμένου να καταγραφούν οι ανάγκες τους σε προσωπικό. Σκοπός να καλυφθούν τα κενά από υπαλλήλους που βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας, ανακοίνωσε στη Βουλή, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης.

Η καταγραφή

πρέπει να γίνει το ταχύτερο δυνατόν και οι διαδικασίες να τηρηθούν, διεμήνυσε ο υπουργός και παράλληλα εγγυήθηκε ότι «οι μετατάξεις δεν θα γίνουν κάτω από πίεσες συμφερόντων, αλλά με αξιολογικό και αντικειμενικό τρόπο».

Κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεγκέρογλου, ο κ. Μανιτάκης έκανε λόγο για ομάδες συμφερόντων και πολιτικά κίνητρα που βάζουν εμπόδια στην όλη διαδικασία, ξεκαθάρισε όμως πως το υπουργείο δεν πρόκειται να υποχωρήσεις σε τέτοιου είδους πιέσεις.

Ο υπουργός, έκανε έκκληση στις υπηρεσίες να ανταποκριθούν, σημειώνοντας πως «για να πετύχει το μέτρο, πρέπει να γίνει το ταχύτερο δυνατό, να εμπνεύσουμε εμπιστοσύνη, με τρόπο αμερόληπτο και αντικειμενικό και προτάσσοντας τις υπηρεσίες που έχουν άμεσες ανάγκες».

 

 

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα