Τηλεοπτικές άδειες : Τέλος Αυγούστου η ηλεκτρονική δημοπρασία

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είναι έτοιμη η διαδικασία του διαγωνισμού για την ηλεκτρονική δημοπρασία των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών . Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι για τις τηλεοπτικές άδειες είναι εννέα.

30 ή 31 Αυγούστου ο διαγωνισμός

Στόχος του κυβερνητικού επιτελείου που ασχολείται με το συγκεκριμένο ζήτημα είναι μέχρι την

ερχόμενη Παρασκευή να είναι έτοιμο το λογισμικό που θα φέρει εις πέρας την ηλεκτρονική δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών, ώστε αυτή να πραγματοποιηθεί στα τέλη Αυγούστου.

Επισημαίνεται ότι η δημιουργία του σχετικού λογισμικού όπως και η διεκπεραίωση της διαδικασίας έχει ανατεθεί στην εταιρεία Singular Logic σε συνεργασία με την Eurobank Business Exchanges, που ανέλαβε ως υπεργολάβος του συγκεκριμένου έργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διάρκεια της ηλεκτρονικής δημοπρασίας αναμένεται να είναι 48 ώρες γεγονός που εγείρει αντιρρήσεις από την πλευρά των εταιρικών σχημάτων που συμμετέχουν στον διαγωνισμό, καθώς το θεωρούν ως υπερβολικά μεγάλο διάστημα, ενώ επιφυλάξεις έχουν εκφρασθεί συνολικά για την διαδικασία που ακολουθείται καθώς θεωρείται -από τους συμμετέχοντες- ότι γίνονται όλα με βιασύνη και χωρίς να έχουν εκπληρωθεί όλοι οι αναγκαίοι όροι διαφάνειας και εύρυθμης διενέργειας του διαγωνισμού.

Το άρθρο Τηλεοπτικές άδειες : Τέλος Αυγούστου η ηλεκτρονική δημοπρασία εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα