Τι λέει η Θεοφανία Παπαθωμά για την εγκυμοσύνη της;

Η Θεοφανία Παπαθωμά, μετα την δημοσιοποίηση της εγκυμοσύνης, μιλά ανοιχτά για το «θείο δώρο» όπως χαρακτηρίζει τον ερχομό του μωρού.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό people , αναφέρθηκε για την καθημερινότητά, τώρα που διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της αλλά και για την ευτυχία που βιώνει.

Διαβάστε εδώ ένα απόσπασμα απο την συνέντευξη:

Αν επιδίωξε να μείνει έγκυος ή ήρθε ξαφνικά δήλωσε ότι:

«Μπήκα αισίως στον 6ο! Είμαι πολύ χαρούμενη. Το θέλαμε πολύ αυτό το μωρό. Νιώθω

ευγνώμων για αυτό το θείο δώρο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο, μεγαλύτερη ευλογία στη ζωή. Γι’ αυτό πρέπει να τιμούμε τα παιδιά. Είναι η παρουσία του Θεού στη ζωή μας».

Αν είναι λιγότερο αγχωμένη στην δεύτερη απ’ ό,τι στην πρώτη εγκυμοσύνη απάντησε πως:

«Νιώθω πολύ ανάλαφρη σε αυτή την εγκυμοσύνη μου. Αισθάνομαι ότι μπορώ να τρέξω, να χορέψω, να παίξω μπάλα! Έχω πάρει μόνο έξι κιλά, τρέφομαι σωστά, κάνω γιόγκα κάθε πρωί, για εγκύους βέβαια. Τη σνόμπαρα στην αρχή, μετά το crossfit, αλλά τώρα, στον 6ο, την εκτίμησα δεόντως! Είναι αστείο, γιατί ξεχνάω πως είμαι έγκυος και το συνειδητοποιώ από την κοιλιά της δασκάλας. Όχι, δεν έχω άγχος, δεν ανησυχώ για κάτι. Είναι όλα γνώριμα».

Αν γνωρίζει το φίλο του παιδιού, η ίδια είπε με χαρά ότι:

«Είναι κοριτσάκι. Όλοι μας το έλεγαν για κάποιο λόγο, αλλά κι εμείς το ξέραμε από την αρχή. Βάψαμε το δωμάτιο ροζ πριν συλληφθεί το μωρό. Μάλλον το καλέσαμε».

Keywords
Αναζητήσεις
εγκυμοσύνη και πίτα σουβλάκι
Τυχαία Θέματα