Τι έγινε στο 2ο εντυπωσιακό Madwalk by Vodafone 2012

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε το χθεσινό φαντασμαγορικό show.

Όσοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο είχαν μια αξέχαστη βραδιά.

Οι επώνυμοι καλεσμένοι έβαλαν τα δυνατά τους να μας εντυπωσιάσουν με τις στιλιστικές τους επιλογές.

Από αυτές ξεχωρίσαμε την Μαρία Μπεκατώρου με μοντέρνο λουκ, μπλούζα με την σημαία της Αμερικής, μαύρο κολλητό παντελόνι και ψηλοτάκουνες γόβες, την Κατερίνα Στικούδη με ιδιαίτερη πράσινη σκούρα δημιουργία, που δεν μας έχει συνηθίσει και ομολογουμένως της πήγαινε τρομερά, τον Μύρωνα Στρατή με γκρι

κουστούμι, μαύρο παπιγιόν και… κόκκινα παπούτσια, την Νικολέτα Ράλλη με ανδρόγυνο στυλ και εντυπωσιακό ντεκολτέ, και τέλος την Shaya με μαύρη σιθρού δημιουργία.

Από τις πιο δυνατές στιγμές της βραδιάς ήταν η Έλενα Παπαρίζου που ερμήνευσε το “I hate myself for loving you” της Joan Jett αλλά και την επιτυχία της “Mr. Perfect”, ντυμένη με δημιουργία των Deux Hommes.

Οι δημιουργίες της Celia Kritharioti παρουσιασμένες από τον Μηδενιστή και την Demy πάνω σε κέικ και ζαχαρωτά, ερμηνεύοντας το «Μια ζωγραφιά (ο κόσμος μας) και το «Μόνο μπροστά».

Τους My Wet Calvin αναπαριστώντας τη Χιονάτη και τους 7 νάνους που έντυσαν μουσικά τις δημιουργίες της Kore-Sophia Kokosalaki.

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου ερμήνευσε το νέο της τραγούδι «Απέναντι» πάνω σε μία σκακιέρα.

Την παράσταση όμως έκλεψε ο Σάκης Ρουβάς ντουέτο με την Nomi Ruiz στο νέο του τραγούδι “Bad thing” όπου ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους με την άψογη εμφάνισή του, κόκκινη παντελόνα με μαύρο μακρύ αμάνικο πουκάμισο, και την εντυπωσιακή χορογραφία.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πλαισιωμένος από μπαλαρίνες και ένα μεγάλο πιάνο, πλαισίωσε τις δημιουργίες της Λουκίας.

Οι τελευταίοι που εμφανίστηκαν ήταν οι Vegas, οι Μέλισσες και οι Going Through κλείνοντας μια εντυπωσιακή βραδιά!

Keywords
Τυχαία Θέματα