Θύμα του μνημονίου και ο σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης!

Ο γνωστός σχεδιαστής, αυτό το διάστημα δεν «στέκει» καλά οικονομικά. Θύμα και αυτός της οικονομικής κατάστασης της χώρας, πουλάει την ακίνητη περιουσία τους και προσπαθεί να ξεπληρώσει τα χρέη του. Η μόδα περνάει και αυτή την κρίση της, καθώς πλέον δεν γίνονται επιδείξεις μόδας και ντεφιλέ. Ο Ασλάνης προσπάθησε να περιορίσει τα έξοδά του και μετακόμισε το ατελιέ του από το Κολωνάκι στην περιοχή του Ψυρρή. Πωλητήριο έχει μπει και στο σπίτι του στο Κολωνάκι, το οποίο βρίσκεται σε φανταστικό σημείο αλλά και αυτό δεν μπορεί να πουληθεί, όχι λόγω της τιμής αλλά λόγω των χρεών του

σχεδιαστή.

Την ίδια κατάληξη έχει και η βίλλα στην Μύκονο ενώ πρώην εργαζόμενοι έχουν κινηθεί νομικά εναντίον του Ασλάνη. Όμως ο σχεδιαστής προσπάθησε να απαντήσει στα δημοσιεύματα και να αποκαταστήσει την αλήθεια λέγοντας σε δημοσιογράφο του καναλιού Star: «Κατ’ αρχάς το σπίτι στην Μύκονο το έχω 22 χρόνια. Εγώ θα σας πω την αλήθεια, γιατί δεν έχω πρόβλημα να πω ψέματα. Το σπίτι αυτό δεν πωλείται, ενοικιάζεται. Ξέρετε εγώ είμαι μόνος μου και είπα να το νοικιάσω όπως κάνουν πολλοί. Και γιατί όχι; Σε τόσο δύσκολες εποχές, είναι σημαντικό να έχεις κάποια χρήματα βοήθεια, έτσι δεν είναι;» και ξεκαθάρισε ότι το σπίτι στο Λυκαβηττό το πουλάει, γιατί δεν το χρειάζεται πια. «Δεν είναι για ανθρώπους που μένουν μόνοι τους σαν και μένα. Επαγγελματικά δεν με βολεύει καθόλου».

Όσο για τα χρέη, τα οποία αποτελούν εμπόδιο, για την πώληση της οικίας στο Κολωνάκι, είπε: «Υπάρχουν κάποια χρέη τα οποία λόγω κρίσης καθυστερούν, αλλά είναι μικρά. Είναι σε τρεις υπαλλήλους, τα οποία και θα τα αποδώσω, γιατί άνθρωποι σαν εμένα δεν τους έχουν φάει πενταράκι, όπως λέγανε παλιά».

Πηγή: gossip-tv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα