«Θρίλερ» στη Μαδρίτη

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου αναμετρώνται σε ένα ματς... θρίλερ απόψε στο Μπερναμπέου (21:45), για ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Champions League, στη ρεβάνς του 2-1 του Μονάχου, με τις δύο ομάδες να έχουν κατακτήσει μαζί 13 φορές το ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Η Ρεάλ θα αγωνιστεί απόψε στην έδρα της με την ψυχολογία στα ύψη, μετά τη νίκη τίτλου επί της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» (2-1), αποτέλεσμα που της χαρίζει εκτός απροόπτου το πρωτάθλημα στην Primera Division.

Στους γηπεδούχους αρκεί και το 1-0, μετά το εκτός έδρας γκολ στο Μόναχο (2-1), με τους Μαδριλένους να ψάχνουν απόψε την πρόκριση στον τελικό, εκεί που τους περιμένει η Τσέλσι, η πρώην ομάδα του Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Η «βασίλισσα» ως γηπεδούχος κόντρα στην Μπάγερν έχει 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες, ενώ απέναντι σε γερμανικές ομάδες μετρά 17 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει καμία ελπίδα και μαθηματικά πλέον για την κατάκτηση του τίτλου στο γερμανικό πρωτάθλημα. Στους Γερμανούς απομένει πλέον ο τελικός του Κυπέλλου με τη Ντόρτμουντ, όσον αφορά τους εγχώριους τίτλους, ενώ θέλει να δώσει και το παρών στον μεγάλο τελικό του Champions League (19 Μαΐου), που θα γίνει στην έδρα της. Για να το καταφέρει βέβαια αυτό θα πρέπει να υπερασπιστεί απόψε στο «Μπερναμπέου» το υπέρ της σκορ τους πρώτου αγώνα.

Ο Γιουπ Χάινκες δε θα έχει στη διάθεση του τους μόνιμους απόντες Βαν Μπούιτεν και Μπρένο.

Η Μπάγερν μετρά 11 νίκες έναντι 6 της Ρεάλ στις 19 μεταξύ τους αναμετρήσεις, ενώ οι Βαυαροί επί ισπανικού εδάφους έχουν 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 9 ήττες.

Στο όριο των καρτών για τους «μερένχες» είναι οι Αλόνσο, Κοεντράο, Ιγκουαΐν και Ράμος, ενώ για την Μπάγερν οι Μπόατενγκ, Μίλερ, Αλάμπα, Γκουστάβο, Κρόος, Μπαντστούμπερ και Λαμ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ούγγρος Βίκτορ Κασάι.



Keywords
Τυχαία Θέματα