Θρίλερ-Μουμιοποιημένα πτώματα βρέθηκαν στους Αγίους Αναργύρους

Ένα απίστευτο και τρομακτικό εύρημα στους Αγίους Αναργύρους διερευνούν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές αρχές. Η έντονη δυσοσμία των τελευταίων ημερών στη περιοχή, οδήγησε την αστυνομία σε ένα ακατοίκητο σπίτι.

Μπροστά τους βρήκαν τρία πτώματα που δεν ήταν απλά σε προχωρημένη σήψη, αλλά είχαν σχεδόν μουμιοποιηθεί. Ο ιατροδικαστής εκτιμά πως τα πτώματα είναι στο σημείο για περισσότερο από έναν μήνα, ενώ τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία – νεκροτομή.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως στον χώρο που βρέθηκαν τα πτώματα δεν εντοπίστηκαν σύριγγες, που

θα μπορούσε να εξηγήσει αυτό το μακάβριο εύρημα εάν επρόκειτο για τοξικομανείς.

Στο επίκεντρο η πιθανότητα δηλητηρίασης

Επίσης στον χώρο δεν βρέθηκαν όπλα ή οποιοδήποτε άλλο υλικό, αλλά όυτε και κάποιο αυτοσχέδιο μαγκάλι που πιθανότατα να είχαν ανάψει για να ζεσταθούν και πέθαναν από τις αναθυμιάσεις.

Οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο να έχουν πέσει θύματα κάποιας μορφής δηλητηρίασης, αλλά αυτό θα εξακριβωθεί από την νεκροτομία και ιδιαίτερα τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Τις σορούς των τριών ανδρών βρήκε ένας άστεγος, ο οποίος πήγε στο σπίτι για προστατευθεί από την βροχή και το κρύο το μεσημέρι και μόλις εντόπισε το μακάβριο εύρημα ειδοποίησε την αστυνομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα