«Θράσος ή αλήθεια;»: Το νέο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Η προεκλογική περίοδος ξεκίνησε δυναμικά, με τα δυο μεγάλα κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, να μετρούν τις δυνάμεις τους και να επιστρατεύουν όλα τους τα «όπλα» στον αγώνα για την πρώτη θέση.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε το πρώτο προεκλογικό του σποτ με τίτλο: «Θράσος ή αλήθεια;». Σε αυτό παρουσιάζεται αρχικά ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ γίνεται

αναφορά στο περίφημο e-mail Χαρδούβελη, το οποίο δεν έφτασε ποτέ στη Βουλή.

«Θα παρουσιάσει επιτέλους η ΝΔ το mail Χαρδούβελη που περιέχει όλες τις δεσμεύσεις στην τρόικα για τη λήψη νέων μέτρων;», είναι το ερώτημα που απευθύνουν, ενώ στο βίντεο πρωταγωνιστούν τόσο ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς καθώς και η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου.

Συνεδρίαση Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ

Εξάλλου, το πρωί του Σαββάτου, θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα την προετοιμασία του κόμματος εν όψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. Ακολούθως θα συγκληθεί το Διαρκές Συνέδριο στο κλειστό γυμναστήριο του TAE KWON DO στο Π. Φάληρο, προκειμένου να οριστικοποιηθούν αποφάσεις πολιτικού και οργανωτικού χαρακτήρα και να ξεκινήσει και τυπικά η προεκλογική εκστρατεία.

Τις εργασίες του θα ανοίξει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρας, παρουσιάζοντας το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματός του.

Keywords
Τυχαία Θέματα