Θωμάς Μαύρος: «Πρέπει να βρεθεί λύση στην ΑΕΚ»

Το «παρών» στη συγκέντρωση της Original έδωσε ο Θωμάς Μαύρος, μαζί με άλλους βετεράνους παίκτες και ανθρώπους της «ενωσίτικης οικογένειας, όπως ο Κώστας Νεστορίδης, ο μικρομέτοχος και εκ των κορυφαίων παραγόντων προηγούμενων διοικήσεως, Νίκος Παρίσης, ο εκ των συνεργατών του Μαύρου και μικρομέτοχος, Αντώνης Ηλιόπουλος, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Κώστας Παπαδημήτριου όπως επίσης οι Νίκος Αγγελίδης και Σπύρος Παπαϊωάννου.

Ο Θωμάς Μαύρος μετέβη στα Σπάτα όπου συνεχίζεται για 10η ημέρα

η κατάληψη από μέλη της Original και δήλωσε: «Είμαι εδώ γιατί αγαπώ την ΑΕΚ. Θα είμαι πάντα κοντά σας για το καλό της ΑΕΚ. Πρέπει να βρεθεί λύση».

Στη συνάντηση που έγινε συζητήθηκε η κατάσταση της ΑΕΚ και οι λύσεις που μπορούν να βρεθούν. Οι της Original τόνισαν πως θα ζητηθούν εδώ και τώρα οι παραιτήσεις των μελών του ΔΣ της ΠΑΕ και θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες μέσω διαχειριστικού ελέγχου της τελευταίας οκταετίας. Επίσης, ζήτησαν να προωθηθεί μία λύση διοίκησης πρωτοδικείου σε πρώτη φάση, με μπροστάρη τον Θωμά Μαύρο.

Το Σάββατο αναμένεται να γίνει η συνάντηση της Original με τον Δημήτρη Βιντιάδη. Παράλληλα, όλοι συμφώνησαν για κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, σύμφωνα με το σχέδιο του Γεράσιμου Έρτσου, που υποστηρίζει πως έχει έτοιμη λύση για το γήπεδο με χαμηλό κόστος κατασκευής.

Keywords
Τυχαία Θέματα