Θεσσαλονίκη: Φυλάκισαν δύο αλλοδαπούς και ζητούσαν 2.600 ευρώ για να τους απελευθερώσουν

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μια υπόθεση παράνομης κράτησης δύο αλλοδαπών στην Δυτική Θεσσαλονίκη εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Από τις αστυνομικές αρχές συνελήφθη ένας 42χρονος υπήκοος Βουλγαρίας στην οικία του οποίου κρατούνταν

τα θύματα, ενώ τους ζητούταν χρηματικό ποσό για να απελευθερωθούν. Σύμφωνα με την αστυνομία στην υπόθεση εμπλέκονται άλλα δύο άτομα.

Σε βάρος των τριών δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και παράνομη κατακράτηση. Το κουβάρι της υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν ένας άνδρας υπήκοος Ιράκ κατήγγειλε στην αστυνομία την παράνομη κράτηση του 32χρονου αδερφού του. Ύστερα από επιχείρηση της αστυνομίας εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα στην περιοχή των Αμπελοκήπων στην Θεσσαλονίκη ο 32χρονος Ιρακινός και ένας 23χρονος Σύριος.

Από την εξέλιξη της έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο 42χρονος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος μαζί με τους δύο συνεργούς του κρατούσαν παράνομα τα θύματα τους ζητώντας από τον καθένα το ποσό των 1.300 ευρώ για να τους απελευθερώσουν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Φυλάκισαν δύο αλλοδαπούς και ζητούσαν 2.600 ευρώ για να τους απελευθερώσουν εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα