Θέμα με Καρυπίδη στον ΣΥΡΙΖΑ

Συνεδριάζει εκτάκτως η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να επανεξετάσει την υποψηφιότητα του Θ. Καρυπίδη για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στο εσωτερικό κόμματος. Η συνεδρίαση θα γίνει παρόντος του προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.
Στο πλαίσιο αυτής της εσωκομματικής συζήτησης, βρίσκονται σήμερα (06/02) στην Κοζάνη

ο γραμματέας του κόμματος Δ. Βίτσας και ο υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης Κ. Πουλάκης οι οποίοι θα συζητήσουν το «θέμα Καρυπίδη» με τις τοπικές κομματικές δυνάμεις και θα ενημερώσουν στη συνέχεια την Πολιτική Γραμματεία.
Ο Θ. Καρυπίδης επικρίνεται για αντισημιτικές απόψεις και για λαϊκισμό και θεωρείται από κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι βρίσκεται πολύ μακριά από τις προγραμματικές και ιδεολογικές θέσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το «πάθημα» να γίνει μάθημα σχολιάζει ο Δ. Παπαδημούλης

Δύο αναρτήσεις στο twitter έκανε την Πέμπτη )06/02) το πρωί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης. Σχολιάζοντας την απόφαση για την υποψηφιότητα του Θεόδωρου Καρυπίδη είπε πως είναι «πάθημα» που πρέπει να γίνει μάθημα.

Όπως είπε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρειάζεται συμμαχίες αλλά «με αξιολόγηση, προσοχή και συλλογικότητα».

Σε ό,τι αφορά όσους επικρίνουν τον ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα σχολείασε πως δεν είναι δυνατόν να μας κάνουν μαθήματα αντιρατσισμού «αυτοί που έκαναν και στηρίζουν τον υμνητή των βιβλίων του Πλεύρη, Αδ. Γεωργιάδη, Υπουργό»!

Keywords
Τυχαία Θέματα