Θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα γυαλιά της Google για ταινίες πορνό!

Οι λειτουργίες των διάσημων γυαλιών της Google δεν έχουν εξηγηθεί πλήρως προς το ευρύ κοινό, αλλά η χρήση τους μπορεί να εξελιχθεί με επιτυχία σε τομείς που δεν μπορούσαμε καν να διανοηθούμε πιο πρίν.

Εδώ και καιρό μετά την επίσημη παρουσίαση των γυαλιών της Google, φήμες στο διαδίκτυο κάνουν λόγο για χρησιμοποίηση των γυαλιών σε ταινίες πορνό, κυρίως λόγω της πολύ καλής ανάλυσης

των γυαλιών και την οπτική γωνία που προσφέρουν, αφού θα φέρουν τον θεατή σε κατάσταση σχεδόν πραγματικής θέασης.

Μετά την ανακοίνωση της Google στη Google I/O 2012, το PCMagazine των ΗΠΑ ήρθε σε επικοινωνία με τον εκπρόσωπο της Pink Visual, εταιρία που ασχολείται με τα τεχνολογικά gadgets για ενήλικες, Quentin Boyer, για να διερευνήσει μια πιθανή εκμετάλλευση του Google Glass από τη βιομηχανία πορνό και έλαβε την εξής απάντηση:

«Το είδος πορνό γνωστό ως ‘point of view – POV’ είναι εξαιρετικά δημοφιλές εδώ και καιρό. Προφανώς, μια συσκευή που επιτρέπει τη λήψη υψηλής ποιότητας video πραγματικά hands-free, τότε θα διευκολύνει πολύ την κατάσταση. Βέβαια, για να έχουμε πλήρη επίγνωση των δυνατοτήτων της συσκευής θα πρέπει να πάρουμε στα χέρια μας ένα ζευγάρι για δοκιμή, αν και ήδη ονειρευόμαστε τρόπους εκμετάλλευσης για ιδιαίτερες λήψεις, που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν με τις παραδοσιακές κάμερες».

Πηγή: pcmag.com

Keywords
Τυχαία Θέματα