Θέλετε να εξομολογηθείτε τώρα αμέσως; Το κινητό σας φροντίζει γι΄αυτό

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μόλις αμαρτήσατε και αισθάνεστε πως ο μόνος τρόπος να ησυχάσει η ψυχή σας είναι η εξομολόγηση; Μην ανησυχείτε, γιατί μια νέα εφαρμογή σας στέλνει αμέσως τα μέρη που είναι διαθέσιμα για να βρείτε τον πνευματικό σας εκείνη τη στιγμή, αλλά και τον πιο εύκολο τρόπο να πάτε.

Η εφαρμογή Confessor GO (Εξομολογητής), ήταν μια ιδέα ενός καθολικού ιερωμένου από την Ισπανία, του Ρικάρδο Λατόρε. Τον Σεπτέμβρη, η δοκιμαστική της έκδοση σημείωσε τεράστια επιτυχία και πολλές χιλιάδες διαδικτυακοί χρήστες την «κατέβασαν» στο κινητό τους για ώρα ανάγκης. Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, σήμερα η εφαρμογή με αφορμή τη Γιορτή της Άμωμης Σύλληψης της Παρθένου, παρουσιάζεται επίσημα.

Το Confessor Go δεν σταματά την ενημέρωση του χρήστη μόνο στην κοντινή τοποθεσία, αλλά δίνει και τα πλήρη στοιχεία του εξομολόγου μαζί με ένα μίνι βιογραφικό, ενώ υπενθυμίζει στον «αμαρτωλό» λόγια του Κυρίου ή άλλες βασικές γνώσεις που μάλλον ο χρήστης είχε «ξεχάσει».

Όποιος ιερέας επιθυμεί, δηλώνει το όνομά του και μπαίνει στον κατάλογο των διαθέσιμων ιερέων της εφαρμογής, κάτι που έχουν κάνει περίπου 100 ιερείς μέχρι σήμερα ενώ η ζήτηση όλο και αυξάνεται.

Ο πατήρ Λατόρε δηλώνει πολύ αισιόδοξος με την ιδέα του και την εφαρμογή της και θεωρεί πως η εφαρμογή θα έχει μεγάλη επιτυχία και στις πολλές ισπανόφωνες και καθολικές χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Η Ισπανία, δεν φημίζεται ιδιαίτερα για τους πιστούς της, καθώς έξι στους δέκα Ισπανοί (59,3%) ομολόγησαν σε πρόσφατη έρευνα ότι «σχεδόν ποτέ» δεν παρακολουθούν τη θεία λειτουργία, ενώ μόνο 15% πηγαίνουν στην εκκλησία καθημερινά.

Μια εφαρμογή λοιπόν που ανοίγει τον δρόμο για την εξομολόγηση και την εσωτερική γαλήνη, πιθανόν θα «πιάσει» πολύ στους «άπιστους» Ισπανούς.

Το άρθρο Θέλετε να εξομολογηθείτε τώρα αμέσως; Το κινητό σας φροντίζει γι΄αυτό εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα