Θεία διατηρούσε σχέση με τον 15χρονο ανιψιό της κάτω από τη «μύτη» του άνδρα της – Ένα πρωτοφανές ειδύλλιο που σοκάρει

Η ιστορία διαδραματίστηκε μεταξύ 2007 και 2009 , όταν η 43χρονη σήμερα Πέγκυ Φίλιπς προσέγγισε τον τότε έφηβο ανιψιό της που είχε μετακομίσει στο σπίτι τους. Αιτία που αυτό το ερωτικό σύμπλεγμα είδε το φως της δημοσιότητας ήταν ο απατημένος σύζυγος και θείος που θέλησε να τους εκδικηθεί…

Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… η 35χρονη – τότε – Πέγκυ Φίλιπς, παρέσυρε στα δίχτυα του έρωτα τον 15χρονο – τότε – ανιψιό εξ αίματος του συζύγου της, ενώ ο νεαρός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Η σχέση τους εξελίχθηκε όταν ο 15χρονος μετακόμισε στο σπίτι των θείων του. Στο διάστημα που έμεινε μαζί τους, συνευρέθηκε εκατοντάδες φορές με τη θεία του, δίχως βέβαια ο εξ αίματος θείος του να γνωρίζει το παραμικρό.

Το ζευγάρι έκανε σεξ αμέτρητες φορές στο σπίτι που ζούσαν όλοι μαζί στην Πασαντίνα. Η 43χρονη σήμερα γυναίκα, είχε ανταλλάξει επίσης εκατοντάδες φωτογραφίες και μηνύματα με τον ανιψιό της, όπως διαπιστώθηκε στο δικαστήριο.

Πώς αποκαλύφθηκε αυτή η «πικάντικη» ιστορία; Προφανώς υπήρξε καταγγελία από το θείο του αγοριού, ο οποίος είπε στους ερευνητές ότι υποπτεύθηκε κάτι το 2008, όταν μετακόμισαν όλοι μαζί στο Νότο. Η Πέγκυ Φίλιπς βρίσκεται υπό κράτηση και καλείται πληρώσει 30.000 δολάρια εγγύηση.

Keywords
Αναζητήσεις
ερωτικη σχεση με τον ανηψιο του αντρα μου, σχέση με την θεία μου
Τυχαία Θέματα