«Θάλαμος αναμονής» αντρών όσο οι γυναίκες ψωνίζουν!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αν μέχρι τώρα οι άντρες μισούσαν την ιδέα να βγουν για ψώνια με τη σύντροφο τους, τώρα θα το σκέφτονται! Τουλάχιστον στην Κίνα, που το έξυπνο εμπορικό κέντρο προχώρησε στην υλοποίηση μιας εξαιρετικά χρήσιμης ιδέας, για όσους άντρες δεν αντέχουν να συμμετέχουν στα πολύωρα ψώνια της γυναίκας.

Το εμπορικό κέντρο, δημιούργησε έναν χώρο αναμονής, όπου οι άντρες μπορούν να χαλαρώνουν για όσες ώρες η γυναίκα τους θα αγοράζει τα απαραίτητα…και όχι μόνο.

Στο Vanke Mall, στην περιοχή

Minhang της Shanghai, υπάρχει στον τρίτο όροφο ο θάλαμος αυτός που προσφέρεται μόνο για άντρες, ,οι οποίοι μπορούν να δουν τηλεόραση, να διαβάσουν περιοδικά, απολαμβάνοντας το υπέροχο μασάζ της πολυθρόνας, αντί να ταλαιπωρούνται περπατώντας πίσω τις συζύγους τους στα ψώνια.

Μία βρετανική έρευνα αναφέρει πως κατά μέσο όρο οι άντρες βαριούνται τα ψώνια σε 26 λεπτά. Μάλιστα, το 80% των αντρών, απεχθάνεται πηγαίνει για ψώνια με τη σύντροφό του, ενώ το 45% δεν σηκώνεται καν από τον καναπέ για να ακολουθήσει.

Η ιδέα του εμπορικού κέντρου, απέσπασε θετικά σχόλια με πολύ λίγους να θεωρούν πως αυτό ήταν περιττό. Ίσως όμως, για τους περισσότερους να αποδείχθηκε σωτήριο!

Το άρθρο «Θάλαμος αναμονής» αντρών όσο οι γυναίκες ψωνίζουν! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα