Θα ξεπεράσει τον πήχη ο Ιβαν !!!

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος βρέθηκε χθες στην Τούμπα και παρακολούθησε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη. Σήμερα μίλησε στον Arena Fm για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και για τις τρέχουσες νομικές υποθέσεις της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για την πρώτη του παρουσία στην Τούμπα: “Πέρασα πολύ ωραία, ήταν η πρώτη μου επίσκεψη στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Θα ακολουθήσει και δεύτερη

στις 16 Απριλίου. Θέλω να δω τον ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Χάρηκα τη νίκη του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, μου άρεσε το γήπεδο και οι εγκαταστάσεις. Πέρασα μια πολύ ευχάριστη βραδιά με τον κ. Σαββίδη και τους συνεργάτες του. Υπάρχει παλιά γνωριμία με τον κ. Σαββίδη. Το 2006, όταν είχε εκδηλώσει για πρώτη φορά το ενδιαφέρον του για να πάρει τον ΠΑΟΚ, τον εκπροσωπούσα εγώ. Έκτοτε υπάρχει μια φιλία και ένας αμοιβαίος σεβασμός. Το βασικό ζήτημα, το οποίο μου έχει ανατεθεί είναι η ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το δημόσιο. Πιστεύω πως θα γίνει και πως όλα θα πάνε καλά. Η αισιοδοξία μου πηγάζει από το δίκαιο του ζητήματος”.

Για την προσφυγή ακύρωσης της απόφασης υπέρ Δώνη στα πολιτικά δικαστήρια: “Μαζί με τον Αχιλλέα Μαυρομάτη, νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ και τον Λάμπρο Μπίρδα που έχει μεγάλη εμπειρία, έχουμε αναλάβει την εκδίκαση της υπόθεσης στο εφετείο, στις 8 Μαΐου. Μέχρι τότε όσες υποχρεώσεις έχει ο ΠΑΟΚ απέναντι στον κ. Δώνη θα τις πληρώσει για να μην έχει προβλήματα. Θα δοθούν στον κ. Δώνη όσα πρέπει και όταν πρέπει. Αν ο ΠΑΟΚ δικαιωθεί στο εφετείο θα επιστρέψει το θέμα στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ”.

Για το κοινό δικόγραφο με τον Παναθηναϊκό και την διαμάχη του ΠΑΟΚ με την ΕΠΟ: “Είχαμε προσφύγει μαζί με τον Παναθηναϊκό στα πολιτικά δικαστήρια με αγωγή ακυρώσεως της αποφάσεως της νομικής συνελεύσεως της Σούπερ λιγκ, τότε που είχε εγκρίνει την τροποποίηση του καταστατικού με το καινούργιο άρθρο, το 23Β. Μετά την προσφυγή μας ακολούθησε ένα διοικητικό συμβούλιο και αποφασίστηκε αφενός να ανακληθεί η απόφαση και αφετέρου να παραιτηθούμε προς το παρόν από το δικόγραφο. Είμαστε σε μια φάση που πρέπει να ξανασυζητηθεί το θέμα. Έχει αναβληθεί προς το παρον και θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Υπάρχει και η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια για το θέμα Δώνη. Τα υπόλοιπα θέματα των ανακοινώσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της ΕΠΟ δεν τα γνωρίζω…”.

Για τις συζητήσεις του με τον Ιβάν Σαββίδη: “Η συμπεριφορά του δείχνει πως θέλει να προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ και να ανταποκριθεί, γιατί έβαλε ψηλά τον πήχη για την ομάδα. Πιστεύω ότι θα τον φτάσει και θα τον ξεπεράσει”.

Για το αν ο Σαββίδης μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο: “Μα, σήμερα δεν υπάρχουν ισορροπίες στο ποδόσφαιρο! Επικρατεί η κατάσταση της… ανισορροπίας. Ο κ. Σαββίδης, όχι μόνος του, αλλά με άλλους μαζί, θα μπορέσει να επιβάλλει την αναγκαία ισορροπία στο ποδόσφαιρο και να συμβάλει ουσιαστικά στην αναβάθμισή του”.

Για έναν ενδεχόμενο τελικό κυπέλλου ΠαναθηναϊκούΠΑΟΚ: “Τα παναθηναϊκά μου αισθήματα είναι γνωστά, αλλά σ’ ένα τέτοιο ζευγάρι τελικού θα είμαι ουδέτερος”.

πηγη:inpaok

Keywords
Τυχαία Θέματα