Θα συναντηθούν εν τέλει Βενιζέλος – Τσίπρας για τα εθνικά θέματα

Τα μείζονα εθνικά ζητήματα θα τεθούν επί τάπητος στην συνάντηση του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα με τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, μια μόλις ημέρα μετά την άρνηση εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ για τριμερή συνάντηση Σαμαρά- Βενιζέλου

με Τσίπρα.

Ο κ. Βενιζέλος, μιλώντας σε συνεδρίαση πριν από το συνέδριο της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, προανήγγειλε ουσιαστικά συνάντηση με τον κ. Τσίπρα το επόμενο διάστημα για να τον ενημερώσει για τα εθνικά θέματα.

Αναφορικά με τα χθεσινά δημοσιεύματα για ενδεχόμενη συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε ότι «η πληροφορία δημιούργησε νευρικότητα, αν και δεν αφορούσε την πραγματικότητα, γιατί ποτέ δεν υπήρχε σχεδιασμός να κληθεί απ’ τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης από κοινού ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Για να συμπληρώσει ο κ. Βενιζέλος: «Ευτυχώς μού διαμηνύθηκε ότι ο κ. Τσίπρας ανταποκρίνεται στην πρόσκληση να έρθει να ενημερωθεί για τα εθνικά θέματα μετά το ταξίδι μου στην Άγκυρα και εν όψει του Συμβουλίου Συνεργασίας με την Τουρκία στην Αθήνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα