Θα μείνει στην ομαδα ο παιχταράς;

Υπάρχει μια πάρα πολύ σημαντική λεπτομέρεια σε ότι αφορά τις επαφές των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με την πιάτσα των ατζέντηδων για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού η οποία αποτελεί είδηση σε ότι αφορά τον Μπίμπρας Νάτχο. Ποια είναι αυτή;

Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου αναφερόμενοι στις θέσεις που ψάχνουν παίκτες για ενίσχυση το καλοκαίρι, στις πρώτες τους επαφές με

μάνατζερ ποδοσφαιριστών δεν ζητάνε παίκτη στα χαφ! Γίνεται κατανοητό ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με αυτή τους την απόφαση δείχνουν πως έχουν βάσιμες ελπίδες παραμονής του Μπίμπρας Νάτχο στην Τούμπα!

Οι «ασπρόμαυροι» ενώ έχουν ήδη δώσει εντολή για αναζήτηση παικτών σε αρκετές θέσεις, σε αυτές των χαφ δεν ψάχνουν ενίσχυση.

Ο ΠΑΟΚ έχει στα χαφ την δεδομένη στιγμή τους Μαντούρο (δεν έχει πείσει), Λάζαρ (παίζεται η παραμονή του), Κάτσε, Κατσουράνη (μπορεί να φύγει το καλοκαίρι) Τζιόλη (είναι δανεικός) και τον Νάτχο. Από τους παραπάνω οι Κάτσε και Νάτχο λογίζονται ως παίκτες που μπορούν να παίξουν βασικοί του χρόνου στην ομάδα, μία ομάδα που θα έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος όπως τουλάχιστον προγραμματίζουν οι διοικούντες του Δικεφάλου. Δεν είναι όμως μόνο η μη αναζήτηση παίκτη στα χαφ που δείχνει τις βάσιμες ελπίδες που έχουν στον ΠΑΟΚ για παραμονή του Ισραηλινού.

Είναι και οι συζητήσεις που κάνουν οι ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» με ανθρώπους του ποδοσφαίρου και από τις οποίες υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να κρατήσει στο δυναμικό του τον διεθνή μέσο και πως θεωρούν ότι αυτό δεν θα γίνει, μόνο αν έρθει μία σούπερ πρόταση που δεν θα μπορεί με τίποτα να πει «όχι» ο Νάτχο. Μία πρόταση τόσο… αγγελικά τέλεια.

Από εκεί και πέρα οι ετήσιες απαιτήσεις του Νάτχο δεν είναι κάτι το μυστικό, αλλά γνωστές από τον Δεκέμβριο και αυτές αγγίζουν το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα