Θα μείνει ο παίχτης;

Από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος Κοσταρικανός ποδοσφαιριστής είναι τούτη τη στιγμή ο Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος φαίνεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον δύο αγγλικών ομάδων, όπως ισχυρίζεται η aldia.cr. Δεν αποκαλύπτονται βέβαια, ενώ δεν αποκλείεται τελικά να επιστρέψει πίσω στην Άρσεναλ και να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός έχει κάποιες ελπίδες να τον κρατήσει, αλλά ο ανταγωνισμός ίσως να είναι μεγάλος και αυτό ενδέχεται να σημαίνει

πως θα αποχωρήσει από την Ελλάδα.

«Η εφημερίδα (σ.σ. Al Dia), έχει μάθει πως η μία ομάδα που ενδιαφέρεται, ανήκει στις δέκα πρώτες της κατάταξης. Η άλλη, βρίσκεται κοντά στις τελευταίες θέσεις», γράφει το κείμενο και συνεχίζει. «Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός διατηρεί μερικές ελπίδες να τον κρατήσει, αγοράζοντάς τον, αλλά φαίνεται πως ο Τζόελ Κάμπελ είναι πολύ καλός για το αγγλικό ποδόσφαιρο, είτε συνεχίσει στην Άρσεναλ είτε σε άλλη ομάδα».

Φιλοξενούνται, μάλιστα και δηλώσεις του Μάικ Κάμπελ, δημοσιογράφου της εφημερίδας «The Sun», που εκφράζει την άποψή του για τον Κοσταρικανό. «Θα θέλαμε να μάθουμε τι σκοπεύει να κάνει (σ.σ. η Άρσεναλ). Νομίζω, σύμφωνα με αυτά που έχει πει εδώ, πως ο Βενγκέρ τον θέλει πίσω την ερχόμενη σεζόν. Έπαιξε πάρα πολύ καλά κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα (σ.σ. Μάντσεστερ Γ.) και προσωπικά θα μου προξενούσε έκπληξη αν δεν είχε κάνει καλό παιχνίδι», ήταν τα λόγια του Άγγλου δημοσιογράφου.

Keywords
Τυχαία Θέματα