«Τελεσίγραφο» έδωσε ο Sacha Baron Cohen στην Ακαδημία Κινηματογράφου για τα Oscar

Με την Ακαδημία των Οσκαρ να έχουν προειδοποιήσει την εταιρεία Paramount Studios, ότι δεν είναι διατεθειμένοι να επιτρέψουν στον ηθοποιό Sacha Baron Cohen να δημιουργήσει στο «κόκκινο χαλί» διαφημιστική προώθηση της επερχόμενης ταινίας του, “Dictator”, ο κωμικός ηθοποιός έκανε μία ανακοίνωση.

Ο 40χρονος ηθοποιός δημοσίευσε στο

διαδίκτυο: «Ο Ναυάρχος Aladeen θα δώσει ένα μήνυμα αύριο το πρωί επειδή του απαγόρεψαν την είσοδο στα Οσκαρ».

Ενώ δημοσιεύθηκε στα μέσα ότι ο ηθοποιός είναι ανεπιθύμητος εκείνη την βραδιά, η «Ακαδημία» άλλαξε ρότα και δήλωσε, ότι «ο ηθοποιός είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτος εάν συμπεριφερθεί ανάλογα. Απλά του δείξαμε πως αισθανόμαστε για το πως θα χρησιμοποιήσει το κόκκινο χαλί και περιμένουμε να έχουμε νέα του».

Συνεχίζοντας την «μάχη» του με τις «δυνάμεις» της Ακαδημίας Κινηματογράφου χθες εμφανίστηκε στην εκπομπή “Today”.

Κατά την συζήτηση ως «Dictator» είπε: «Καλημέρα. Είχα πολλή δουλειά σήμερα. Καθυστέρησα τουλάχιστον 30 «εκτελέσεις» για να έρθω εδώ. Συνήθως θα ήμουν εντυπωσιασμένος από μία πράξη δειλίας από ένα απρόσωπο καθεστώς, όμως αυτό που συμβαίνει είναι προσωπικό. Τους έδωσα τελεσίγραφο. Θα πρέπει να μου απαντήσουν μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι. Αλλιώς θα συναντήσουν απρόβλεπτες καταστάσεις!».

Παράλληλα, ο Sacha Baron Cohen έφτιαξε βιντεάκι στο youtube ανακοινώνοντας τα πλάνα του και το πως αισθάνεται που του απαγόρεψαν την είσοδο στα Όσκαρ την Κυριακή.

Η απάντηση του... σήμερα στη βραδιά των Oscar.

Keywords
Τυχαία Θέματα