Τελείωσε το μαρτύριο της Βραζιλίας- Έχασε και από την Ολλανδία

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μετά από την ντροπιαστική 7άρα από την Γερμανία, η Βραζιλία έχασε με 3-0 αυτή τη φορά από την Ολλανδία και τερμάτισε στην 4η θέση, απογοητεύοντας πλήρως τους οπαδούς της, αφού μέσα στο σπίτι της δεν κατάφερε να πάρει ούτε την τιμητική 3η θέση.

Όλα κρίθηκαν για άλλη μια φορά στην αρχή του παιχνιδιού, αφού μέχρι το 14’ η Ολλανδία ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0.

Ένα φάουλ και κόκκινη μετατράπηκε σε πέναλτι και κίτρινη για το 4ο γκολ του Ρόμπιν

φαν Πέρσι, ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο εύκολα για τους Οράνιε στο 16′, όταν το αστείο διώξιμο του Νταβίντ Λουίζ έδωσε στον Μπλιντ το 0-2, με τον φόβο ενός νέου διασυρμού να κυριεύει όλους τους Βραζιλιάνους σε αγωνιστικό χώρο και εξέδρες.

Οι Βραζιλιάνοι το πάλεψαν στο β’ ημίχρονο, οι Ολλανδοί οπισθοχώρησαν, αλλά οι Βραζιλιάνοι δεν έγιναν απειλητικοί σε κανένα σημείο της αναμέτρησης και στο 90′ ήρθε και το 0-3 από τον Βίνιαλντουμ, για να ολοκληρωθεί η μιζέρια των γηπεδούχων, την ώρα που οι Οράνιε πανηγύριζαν για την 3η θέση.

Μάλιστα, λίγο πριν τη λήξη ο Λουίς Φαν Χάαλ έβαλε και τον 3ο τερματοφύλακα της ομάδας του και με αυτόν τον τρόπο χρησιμοποίησε και τους 23 παίκτες που ήταν στην αποστολή.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Σίλβα, Λουίζ, Μάξουελ, Παουλίνιο (56′ Ερνάνες), Γκουστάβο (46′ Φερναντίνιο), Γουίλιαν, Οσκάρ, Ραμίρες (73′ Χουλκ), Ζο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Σίλεσεν (90+3′ Φορμ), Κάιτ, Ντε Φράι, Φλάαρ, Μάρτινς Ίντι, Μπλιντ (70′ Γιάνμαατ), Κλάσι (90+12′ Φέλτμαν), Ντε Γκούζμαν, Βαϊνάλντουμ, Ρόμπεν, Φαν Πέρσι

Το άρθρο Τελείωσε το μαρτύριο της Βραζιλίας- Έχασε και από την Ολλανδία εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα