Τέμπη διώξεις: Τρία ακόμη πρόσωπα στο «κάδρο» των ευθυνών

Έρχονται τρεις νέες ποινικές διώξεις για την τραγωδία στα Τέμπη. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, οι ανακριτικές αρχές θα προχωρήσουν εντός της ημέρας σε νέες ποινικές διώξεις για το τραγικό δυστύχημα, καθώς ήδη υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία για συμμετοχή στις ευθύνες του σταθμάρχη και για άλλα άτομα.

Ειδικότερα, μετά την απολογία του σταθμάρχη, ο οποίος αποδέχθηκε την ευθύνη του, αλλά έβαλε στο κάδρο των ευθυνών και συναδέλφους του, η

ανακρίτρια έχει συγκεντρώσει επιβαρυντικό υλικό για ακόμη τρία άτομα. Περισσότερο φως στα αίτια του τραγικού δυστυχήματος θα ρίξει και το πόρισμα των πραγματογνωμόνων -οι οποίοι ορίστηκαν με εισαγγελική εντολή- που ήδη είναι έτοιμο και θα κατατεθεί σήμερα στις ανακριτικές αρχές.

Την Παρασκευή η κρίσιμη συνεδρίαση της Ολομέλειας Εφετών Λάρισας

Την ερχόμενη Παρασκευή, (10/3) θα συγκληθεί η Ολομέλεια Εφετών της Λάρισας προκειμένου να αποφασίσει για το εάν θα ανατεθεί ή όχι η υπόθεση του δυστυχήματος σε εφέτη ανακριτή. Τη σύγκλιση της Ολομέλειας των 21 Εφετών έχει ζητήσει ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών της Λάρισας Σταμάτης Δασκαλόπουλος, κατόπιν σχετικής παραγγελίας του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τέμπη, Τρία,tebi, tria