Ταξίδεψαν στην Πορτογαλία

Ζήσης Βρύζας και Γιώργος Γεωργιάδης ταξίδεψαν για την Πορτογαλία για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Πάσος Φερέιρα με τη Ρίο Άβε, στο οποίο βρέθηκαν σκάουτερ συνολικά είκοσι ευρωπαϊκών ομάδων, μεταξύ των οποίων ήταν η Μαρσέιγ, η Βαλένθια, η Μονπελιέ, η Βίσλα Κρακοβίας, η Στουτγάρδη, το Αννόβερο, η Αντερλεχτ, η Μίντλεσμπρο, η Γουίγκαν, η Κιέβο, η Ράγιο Βαγιεκάνο, η Ατλέτικο Μπαλεάρες, η Θέλτα, η Ναϊμέγκεν όπως αναφέρει "A Bola". Μάλιστα, στο ματς ήταν παρών και εκπρόσωποι των πορτογαλικών

συλλόγων.

Έπειτα οι περισσότεροι σκάουτερ και εκπρόσωποι είδαν, μαζί τους και οι του ΠΑΟΚ, τον αγώνα Μορεϊρένσε με την Πόρτο ενώ υπάρχει και οι πληροφορία πως οι Βρύζας, Γεωργιάδης είδαν και τον αγώνα της Μπράγκα με την Ακαντέμικα, στην οποία είναι προπονητής ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Απίθανο δεν θεωρείται το γεγονός να δουν οι άνθρωποι του "Δικεφάλου του Βορρά" ακόμα κάποια από τα σημερινά (21/4) ματς στην ιβηρική χερσόνησο. Τέλος, θα υπάρξουν και άλλα ταξίδια ώστε να συμπληρωθεί όσο το δυνατό καλύτερα και πιο παραστατικά η λίστα των καλοκαιρινών μεταγραφικών στόχων.

πηγή: pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα