Τα ζώδια σήμερα – Παρασκευή 17 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Θέλετε να συνεργαστείτε με άτομα που έχουν φρέσκες ιδέες καθώς σας έχει κουράσει η συντηρητική στάση των μέχρι τώρα συνεργατών σας που δεν τολμούν να εφαρμόσουν νέες μεθόδους και να πάρουν και κάποιο ρίσκο ώστε να βελτιωθεί η απόδοσή σας και να αυξηθούν τα κέρδη σας. Προσέξτε μόνο, γιατί δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να χαλάσετε συνεργασίες και να ξεκινήσετε καινούριες. Η Σελήνη στο Λέοντα σας δίνει τη δυνατότητα μέσα από έναν καινούριο έρωτα να ξεπεράσετε έναν πρόσφατο χωρισμό που σας έχει κλείσει στο καβούκι σας και θα διαπιστώσετε πως αδίκως κλαίγατε τη μοίρα σας ως τώρα.

Ιδανική στιγμή για το γάμο ή τη σχέση σας καθώς σας δίνει την απαραίτητη σιγουριά και ασφάλεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα, οι ικανότητές σας προκαλούν το φθόνο ορισμένων και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για χτυπήματα κάτω από τη μέση. Μην εμπιστεύεστε σημαντικά ζητήματα σχετικά με τη δουλειά σας σε κανέναν, ώστε να διασφαλίσετε τη θέση σας και να μη βρεθείτε ξαφνικά σε αδιέξοδο. Η σχέση ή ο γάμος σας είναι στο επίκεντρο της προσοχής σας και προσπαθείτε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας αν είστε με το ταίρι σας λόγω συνήθειας ή αν υπάρχον πραγματικά συναισθήματα που σας κρατούν μαζί. Ενδεχομένως τα προβλήματα της καθημερινότητας να σας έχουν απομακρύνει, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως έχουν ξεθυμάνει τα συναισθήματά σας. Βρείτε τρόπους εσείς για να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αρχίζουν να διευθετούνται σταδιακά ορισμένα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα που σας απασχολούν και ξαναβρίσκετε τους ρυθμούς σας, οπότε βάλτε μια τάξη στις υποχρεώσεις σας και μην προσπαθείτε αδίκως να τις τακτοποιήσετε όλες μαζί, γιατί θα γίνουν λάθη και θα είναι άσκοπη σπατάλη χρόνου και ενέργειας. Στον ερωτικό τομέα, η σχέση με το σύντροφό σας είναι αρκετά αρμονική, οπότε αν υπάρχουν ζητήματα που σας απασχολούν σχετικά με την ερωτική σας ζωή, είναι κατάλληλη στιγμή να τα συζητήσετε, ώστε να επανέλθουν οι ισορροπίες στη σχέση σας. Αν είστε ελεύθεροι, έχετε πολύ καλές προοπτικές για να γνωρίσετε κάποιον που θα σας προκαλέσει έντονες συγκινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σας μπορεί να σας προκαλέσει μια αλλοιωμένη εικόνα της πραγματικότητας και ενώ θα πιστεύετε πως έχετε βρει τη λύση για τα προβλήματά σας, μπορεί να πέσετε σε παγίδα που μόνο κερδισμένοι δεν θα βγείτε στο τέλος. Όσο κι αν σας πιέζουν οι καταστάσεις για γρήγορες αποφάσεις, προσπαθήστε να είστε πιο αντικειμενικοί στην αξιολόγηση ανθρώπων και καταστάσεων, ώστε να μη βρεθείτε ξαφνικά εκτεθειμένοι. Έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και θα θέλατε να κάνετε κάτι ανατρεπτικό που θα σας εξιτάρει και θα ας γεμίσει με ενέργεια, με αποτέλεσμα να σπαταλάτε τα χρήματά σας σε πειραματισμούς που δεν σας προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό. Μην ψάχνετε να βρείτε το νόημα της ζωής μέσα από πολύπλοκες διαδικασίες. Αν δώσετε περισσότερη έμφαση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ίσως να πάρετε περισσότερη ικανοποίηση απ” όση φαντάζεστε.

ΛΕΩΝ

Είστε αποφασισμένοι να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να πάψετε να βλέπετε τόσο δραματικά τις καταστάσεις που σας καθηλώνουν. Η σιγουριά και η αυτοπεποίθησή σας είναι σε υψηλά επίπεδα και διαπιστώνετε και μόνοι σας πως εσείς έχετε τη δύναμη να ανατρέψετε τα γεγονότα και να τα φέρετε στα δικά σας μέτρα. Τα οικονομικά σας μπορεί να μην είναι και στην καλύτερη κατάσταση, αλλά δεν πτοείστε. Μια καινούρια σχέση μπορεί να εξελιχθεί αρκετά επεισοδιακή καθώς το πάθος σας σας έχει τυφλώσει και δεν είστε διατεθειμένοι να κρύψετε τις προθέσεις σας για αποκλειστικότητα, αλλά θα πρέπει να φερθείτε έξυπνα, ώστε να μην προκαλέσετε αρνητικές εντυπώσεις. Βγάλτε στην επιφάνεια τον αισθησιασμό σας κι όλα τ” άλλα θα έρθουν από μόνα τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα αρχίζει να φαίνεται ένα φως στον ορίζοντα και παίρνετε κι εσείς επιτέλους τα πάνω σας καθώς το τελευταίο διάστημα κακά τα ψέμματα έχετε πιάσει πάτο αναφορικά με την ψυχική σας κατάσταση. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και προσπαθήστε να χαλαρώσετε και λίγο, γιατί τα νεύρα σας έχουν γίνει κορδόνια.. Η σχέση με το σύντροφό σας μπαίνει πάνω σε νέες βάσεις και είστε αποφασισμένοι να μην αφήσετε κανέναν να μπλεχτεί ξανά στην προσωπική σας ζωή. Ενδεχομένως να σκέφτεστε ακόμα και την απόκτηση ενός παιδιού και μόνο με τη σκέψη, πετάτε στα σύννεφα. Συζητήστε το όμως και με το σύντροφό σας, για να μην πετάξει κι αυτός σε τόπους μακρινούς αν δεν είναι προετοιμασμένος..

ΖΥΓΟΣ

Είστε αποφασισμένοι σήμερα να μην υποχωρήσετε καθώς θα διεκδικείτε τα χρήματά σας από τους συνεργάτες σας, έτσι όμως, μπορεί να προκαλέσετε μαι δυσάρεστη κατάσταση που δεν θα έχει επιστροφή. Σκεφτείτε τις συνθήκες που επικρατούν και μη βλέπετε μόνο τις προσωπικές σας ανάγκες. Υπομονή και ψυχραιμία, ώστε να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας. Η ανάγκη σας να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας σε ένα φίλο σας είναι μεγάλη και τρέμετε και μόνο στην ιδέα έπειτα από πιθανή απόρριψη να χαλάσουν εντελώς οι σχέσεις σας. Προσπαθήστε να δείτε αντικειμενικά τις δικές του προθέσεις και μην φορμάρετε τα δεδομένα όπως σας συμφέρει ή όπως θα θέλατε να είναι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη διαχείριση των οικονομικών σας έχετε ένα θέμα εσείς οι Σκορπιοί και θα πρέπει να το κοιτάξετε αν δεν σκοπεύετε να μείνετε ξαφνικά εκτεθειμένοι. Ενδεχομένως να προκύψει κάποια ένταση κατά τη διάρκεια της ημέρας πάνω σε μια συναλλαγή σας, αλλά θα είναι παροδική. Ιδιαίτερη προσοχή στα προσωπικά σας αντικείμενα όταν βρίσκεστε σε πολυσύχναστα μέρη. Μια τυχαία συνάντηση με έναν πρώην σας (που μπορεί και να μην είναι και τόσο τυχαία καθώς εσείς θα το επιδιώξετε), σας προκαλεί έντονα την ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο αν θα βρείτε ανταπόκριση, οπότε μην καρφώνεστε αδίκως..

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με μισοτελειωμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που εξαιτίας της πεσμένης διάθεσης παρατήσατε σύξυλες. Στην αρχή μπορεί να δυσκολευτείτε να βγάλετε κάποια άκρη, σύντομα όμως θα βρείτε τους ρυθμούς σας και στο τέλος θα μείνετε αρκετά ικανοποιημένοι από τον εαυτό σας. Τακτοποιήστε και το χώρο σας, ώστε να μπει θετική ενέργεια δίχως να σκοντάφτει σε ακαταστασία. Η οικογενειακή σας ζωή είναι σε πλήρη αρμονία και περνάτε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Παίξτε, διαβάστε, δείτε μια ωραία ταινία, ή ξαπλώστε όλοι μαζί αγκαλιασμένοι και ξεκαρδιστείτε στα γέλια. Θα νιώσετε αναζωογονημένοι και χαρούμενοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σκέψη σας είναι γύρω από οικονομικά ζητήματα που θα πρέπει αργά ή γρήγορα να τακτοποιηθούν και δεν έχετε καθόλου χρόνο για να ασχοληθείτε με μια καινούρια επαγγελματική πρόταση που θα σας κάνουν. Ανοίξτε τα αυτιά σας και μην αφήνετε έτσι να περνούν ανεκμετάλλευτες οι ευκαιρίες. Τουλάχιστον τσεκάρετε τις προοπτικές που υπάρχουν. Μην τις αγνοείτε. Ο σύντροφός σας μπορεί να σας προτείνει κάτι που από τη μια θα σας δώσει μεγάλη χαρά, από την άλλη όμως, μπορεί να νιώσετε πως θα χάσετε την ελευθερία σας και δεν θα ξέρετε πως να φερθείτε. Και σχέση μόνιμη και ελευθερία (τουλάχιστον όπως την έχετε στο μυαλό σας) είναι κομμάτι δύσκολο να συνδυαστούν..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σας έχει πιάσει μια μανία να ακολουθείτε με κλειστά μάτια τις συμβουλές ενός ατόμου που εκτιμάτε κι εμπιστεύεστε, αλλά καθώς οι δικές του εμπειρίες μπορεί να μη συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις τις εποχής, τελικά αντί να ωφελείστε, μένετε στάσιμοι. Διευρύνετε τον κύκλο σας και προσπαθήστε να ανταλλάζετε απόψεις με άτομα που είναι στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς. Από το απόγευμα και μετά σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε κάτι διαφορετικό που θα σας συναρπάσει, αρκεί να δεχτείτε μια πρόσκληση από φίλους σας και να μη σας πιάσει η μουργέλα με αποτέλεσμα να μείνετε κλεισμένοι στο σπίτι. Μην σας απασχολεί η οικονομική σας κατάσταση. Καλή παρέα να υπάρχει κι όλα τ” άλλα είναι δευτερεύοντα.

ΙΧΘΥΣ

Βάλτε σε μια τάξη τις σκέψεις σας και μην προσπαθείτε να επιλύσετε όλα μαζί τα ζητήματα που σας απασχολούν, γιατί ο πανικός που θα πάθετε είναι δεδομένος και ούτε πρόκειται να διεκπεραιώσετε τίποτα στο τέλος. Ξεκινήστε από αυτά που δεν χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και σκέψης και σταδιακά θα μπορείτε να περάσετε και στα πιο δύσκολα δίχως να το αντιλαμβάνεστε. Η ανάγκη σας για ρομαντισμό είναι μεγάλη και καθώς έχετε ένα συγκεκριμένο μοτίβο στο μυαλό σας, υπάρχει περίπτωση να απογοητευτείτε από τις επιλογές που έχετε ή ακόμα κι από το σύντροφό σας. Ενδεχομένως μια πλατωνική σχέση να σας εξιτάρει πολύ περισσότερο και τελικά να μείνετε με τη φαντασίωση σας στο τέλος..

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα