Τα «βρώμικα» μυστικά των σταρ του Χόλιγουντ, για ανεπανάληπτες βραδιές

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

H διάσημη Ντίτα Βον Τιζ

Έχει γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο, από το νούμερό της με αισθησιακό χορό μέσα σε ένα ποτήρι κοκτέιλ. Η Ντίτα προκαλεί τα αντρικά βλέμματα και δεν διστάζει να αποκαλύψει μερικά από τα κολπάκια που κάνει και στο δικό της κρεβάτι. Όπως υποστηρίζει, το κλειδί για να διατηρήσεις ζωντανή την σεξουαλική φλόγα σε μια σχέση, είναι το διαρκές πείραγμα και το ξελόγιασμα του αγαπημένου σου. Προτείνει να αγγίζεις το σώμα σου σε όλα τα καυτά σημεία και να αφήνεις τον καλό σου να κοιτάζει σε μια ασφαλή απόσταση, έχοντας τα

χέρια του δεμένα.

Η σέξι Μπιγιονσέ

Η Μπιγιονσέ πιστεύει πως ακόμα και ένα απλό μαύρο φόρεμα που θα είναι κοντό και αρκετά κολλητό πάνω στο σώμα σου, μπορεί να τον ανάψει περισσότερο από ένα ρούχο που δε κρύβει ούτε τα απαραίτητα.

Ο σταρ του Λοστ, Μάθιου Φοξ

Είναι παντρεμένος εδώ και 16 χρόνια με την ίδια γυναίκα. Όπως λέει το πιο σέξυ σημείο στη σχέση τους είναι το σεξ συμφιλίωσης μετά τους καυγάδες. Όπως αποκάλυψε ο σέξυ ηθοποιός, οι καυγάδες τους είναι τόσο έντονοι που το σεξ που ακολουθεί είναι απίστευτο.

Η ξελογιάστρα Σαμάνθα του Sex and the City

Ο μόνος τρόπος για να διατηρείς ενδιαφέρουσα τη σεξουαλική σου ζω είναι η συχνή αυτοϊκανοποίηση. Όπως λέει η Κιμ, όσο πιο γρήγορα ξεκινήσεις να αυτοικανοποιείσαι, να εξοικειώνεσαι με το σώμα σου, τόσο πιο γρήγορα θα μάθεις να ικανοποιείς και τους παρτενέρ σου στο κρεβάτι.

Ο Γουίλ Σμιθ μας τα χαλάει

Πιστεύει πως το κλειδί για καλύτερο σεξ, είναι η ευεξία και η καλή υγεία του σώματος. Όταν έπρεπε να επισκέπτεται καθημερινά το γυμναστήριο για να υποδυθεί το Μοχάμεντ Άλι, γύριζε στο σπίτι με απίστευτη ορμή και γεμάτος σεξουαλικότητα.

Η Εύα Λονγκόρια

Η μικροσκοπική σταρ των Νοικοκυρών σε απόγνωση, έχει ένα άλλο μυστικό όπλο στο κρεβάτι της. Όπως αποκάλυψε, εκείνη και ο σύζυγός της και μπασκετμπολίστας Τόνυ Πάρκερ, μαθαίνουν ξένες γλώσσες. Η τελευταία γλώσσα που έμαθαν είναι τα γαλλικά και το πρώτο που έκαναν, ήταν να μάθουν τα πιο σέξυ καυτά ερωτόλογα στα γαλλικά.

Η Κάμερον Ντίαζ

Πιστεύει πως θα πρέπει να αναδυκνείεις τα καλύτερα σημεία επάνω σου και τα ταλέντα που έχεις και στο κρεβάτι. Αν έχεις ψηλά πόδια, μπορείς να τα αναδείξεις φορώντας ψηλοτάκουνες γόβες στιλέτο και κάνοντας ένα αισθησιακό στριπτίζ μόνο για εκείνον. Αν έχεις απίστευτα γυμνασμένους γλουτούς, πέσε στα τέσσερα και περίμενέ τον.

Η Κίρστεν Ντανστ

Είναι οπαδός του σεξ εκτός κρεβατοκάμαρας. Όταν η Κίρστεν έβγαινε με τον επίσης ηθοποιό Τζέικ Γκίλνχαλ, είχε αποκαλύψει πως το διεγερτικό τους όπλο ήταν το σεξ παντού: στο αυτοκίνητο, στο γρασίδι, στις τουαλέτες, στο μπάνιο ακόμα και στη θάλασσα.

Η Κριστίνα Αγκιλέρα

Λεέι πως η πιο σέξυ στιγμή για εκείνη και το σύζυγό της , είναι τα απογεύματα της Κυριακής που τα περνούν γυρνώντας γυμνοί μέσα στο σπίτι. Μάλιστα κάνουν τα πάντα γυμνοί και καταλήγουν στο κρεβάτι, εννοείται.

Το άρθρο Τα «βρώμικα» μυστικά των σταρ του Χόλιγουντ, για ανεπανάληπτες βραδιές εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
χολιγουντ και τα μυστικα ... απο ποσα κρεβατια περνανε
Τυχαία Θέματα