Τα τρία βήματα για να την κάνεις να σε ρίξει εκείνη στο κρεβάτι

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μάθε τους τρεις βασικούς τρόπους για να μεταφέρεις την σεξουαλική σου αύρα σε κάθε γυναίκα και να πηγαίνεις τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, αυτό που είναι ο στόχος…

1) Σεξουαλικές φιλοφρονήσεις και αγγίγματα.
2) Σεξουαλική επαφή με τα μάτια και τονικότητα.
3) Σεξουαλική κατάσταση μεταβίβασης.

Ας τα δούμε αναλυτικά…

1)Σεξουαλικές φιλοφρονήσεις και αγγίγματα.

Πολλοί πιστεύουν ότι δεν πρέπει να κάνουμε κομπλιμέντα για τα εμφανισιακά χαρακτηριστικά των κοριτσιών. Αλλά η αλήθεια είναι ότι κάνοντας αυτά τα κομπλιμέντα την κατάλληλη στιγμή και με τον κατάλληλο τρόπο μπορεί να αποβεί εξαιρετικά ισχυρό και χρήσιμο.

Το πόσο άμεσος θα είσαι εξαρτάται από την κάθε κοπέλα. Με μερικά κορίτσια μπορείς απλά τις κοιτάξεις βαθιά στα μάτια και να πεις «Νομίζω ότι… είσαι… πραγματικά… όμορφη».

Και όσο η αλληλεπίδραση προχωράει, μπορείς να το πας ακόμα πιο σεξουαλικά, κλιμακώνοντας με αγγίγματα και κατηγορώντας την ταυτόχρονα, κάτι του στυλ: «Μην με κοιτάς έτσι. Σταμάτα».

ή…

«Δεν ξέρεις πόσο σκληρά προσπαθώ να μην σε φιλήσω τώρα».

Όλες αυτές οι σεξουαλικές φιλοφρονήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από κλιμακωτά αγγίγματα. Ο βαθμός και το είδος της επαφής εξαρτάται από το είδος της γυναίκας και τον χώρο της αλληλεπίδρασης.

Μπορείς να ξεκινήσεις με ένα ελαφρύ άγγιγμα στο εξωτερικό του αγκώνα της, μετά μια μεγάλη αγκαλιά, να χαϊδέψεις το μέρος του σώματος που φιλοφρόνησες. Αλλά βεβαιώσου ότι έχει κερδίσει την σωματική επαφή για τους λόγους που της αναφέρεις στα κομπλιμέντα σου.

Στη συνέχεια έχουμε …

2) Σεξουαλική οπτική επικοινωνία και τονικότητα.

Δεν υπάρχουν πολλά που μπορούμε να πούμε περιφραστικά γι ‘αυτά, εκτός από το να θυμηθούμε τις σκηνές του Top Gun.

Υπάρχουν 3-4 σκηνές που είναι το κλειδί. Στο μπαρ και στη τουαλέτα των γυναικών,
στην τάξη, όταν τον ρωτάει για δείπνο, στο σπίτι της και στο ασανσέρ. Για τονικότητα, κλείσε τα μάτια σου και φαντάσου το πιο χαλαρωτικό μέρος στον κόσμο. Στην συνέχεια φαντάσου ότι είστε εκεί. Μόνο τότε μίλα… αργά… αισθησιακά.

Και τελευταίο, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό…

3) Σεξουαλική κατάσταση μετάβασης.

Η ευκολότερη και πιο ακίνδυνη τεχνική για να ερεθίσεις μια γυναίκα ονομάζεται «σεξουαλική κατάσταση μεταβίβασης».

Η «Σεξουαλική Κατάσταση Μεταβίβασης» αξιοποιεί τη δύναμη της ψυχολογίας που ονομάζεται συναισθηματική μετάδοση για να μεταφέρεις την σεξουαλική σου κατάσταση σε μια γυναίκα. Βασικά, αυτό περιλαμβάνει το μικρό τέχνασμα του να θέσεις τον εαυτό σου σε μια σεξουαλική κατάσταση… την οποία να μεταφέρεις στην γυναίκα που διεκδικείς.

Το άρθρο Τα τρία βήματα για να την κάνεις να σε ρίξει εκείνη στο κρεβάτι εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα